לחוצה ופוחדת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

11 תגובות
עמוד 1
  • סיגלי... ממה ממוש?

מהלידה?

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • היי ג׳ני.... כן אני לחוצה מהכל..... יש לי בדיוק עוד חודש את הניתוח....
    אני פוחדת שלא אסתדר עם התינוקת, כי שכחתי הכל ואני מרגישה שאני לא יודעת כלום על תינוקות.... שיהיה לי קשה
    כמובן שלחוצה מהניתוח עצמו, מזה שבעלי והילדים יצטרכו להיות בלעדיי לכמה ימים...
    מהימים הראשונים בבית...
    וגם מזה שאשאר דבה....

• עוד חודש ניתוח ?
  • יקירתי...

את מרגישה בערך כמו שאני הרגשתי, אם את אומרת שאת לא זוכרת כלום אז זה כאילו כמו ילד ראשון.

אני יכולה להגיד לך שאותי אישית הפורום מציל ברמות שאת לא מתארת...אני לוקחת פה מהבנות המוווןןןן ואני בטוחה שגם את תעשי ככה ותסתדרי.

לגבי הניתוח, אני בטוחה שיהיה בסדר ובעלך והילדים יסתדרו.
    ולגבי להיות דבה- יש לי חברה שעברה לידה רביעית קיסרי אחרי 3 לידות טבעיות, וכן, לקח קצת יותר זמן אבל את תחזרי לעצמך!!
    את תצטרפי אלינו לשקילה השבועית ותראי איך תוך זמן קצר את תיהי כוסית על

• החששות והפחדים שלך מלידה ובכלל, זה הכי טבעי שבעולם,
    אבל אני בטוחה שתסתדרי כמו גדולה, אין דרך אחרת!
    הכל יהיה בסדר, את תראי!
  • בובה,

אין לי שום ספק שלא רק שתסתדרי, אלא תסתדרי מעולה!!!!!!
  • מאמי קטן עלייך

• איפה את גרה?
    יש בחלק מהערים עזרה לאם שרק ילדה, מדובר בד"כ על מישהי שמגיעה פעם בשבוע, קצת עוזרת, קצת מאפשרת לישון, קצת מקשיבה....
  • וואוו בנות אין לכן מושג איזה חיוך גדול העליתם על פניי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה