מחר פעוטון :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז הבת שלי מחר נכנסת לפעוטון לאחר כמעט שנה של רביצה איתי בבית

אני כל כך חוששת היא כזאת קטנה, רזה ועדינה. הלב שלי נשבר לחשוב על זה שמישהי אחרת תטפל בה במקומי, ברור שאף אחת לא תתיחס אליה כמוני
    הכל מפחיד אותי, איך היא תסתדר, איך היא תאכל........ כל היום אני במחשבות.
    מצד שני די היא כבר כמעט בת שנה, היא גדולה! היא רוצה חברה, עם כל הכבוד אני אמא ולא תינוקת בגילה, והתקשורת שלנו קצת שונה... בנוסף לכך היא מאוד חברותית ומאוד אוהבת ילדים, היא ממש "צמאה" לילדים בני גילה.
    מצד אחד אני מרגישה רע, ומצד שני זה הקלה כי ככה היא גם תתפתח ותתחסן לכל.
    נכון שאני לא כזאת רעה ?? חיבוקים??
11 תגובות
עמוד 1
  • להכניס ילד למסגרת זה לא פשוט גם אם שלמים עם ההחלטה.
    אבל אחרי כמה ימים מתרגלים שני הצדדים ואת פתאום תנשמי קצת אוויר,
    תיזכרי מה זה כשיש לך קצת זמן, תהיי בחברת מבוגרים וזה יעשה לך טוב.

אני עם הקטנה שלי עדיין בבית וחוששת מהרגע הזה למרות שהיא כבר השלישית שלי.
    זה לא נהיה קל...

שיהיה בהצלחה!

[
    [URL=http://www.siz.co.il/]
  • מאמי
  • הוואי והיא תאכל יותר טוב!!
    הילדה שלי באחוזן 3 מבחינת משקל, היא רזונת ובאמת שזה הפחד הכי גדול שלי, כי צריך להתעקש איתה על אוכל, ופעוטון אולי לא יהיה להם עצבים כי מן הסתם יש להם עוד ילדים שצריך להאכיל ויוותרו לה.
    באמת כל הנקודות מפנה האלה כאלה קשות במיוחד לנו ההורים, עכשיו אני מבינה את המשפט של ההורים שלי : שיהיו לך ילדים תביני.." כמה זה נכון
    מקוווה לטוב

• היא תראה ילדים אחרים אוכלים ותתחיל לאכול גם
  • קודם כל קבלי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• זה קשה, אני מבינה מה את מרגישה

• תודה אתן מדהימות!!!

• שיהיה המון בהצלחה
  • מסכימה עם נטלי,
    ובנוסף גם הגדול שלי היה באחוזון 10 ולא אכלן גדול...
    לא תמיד סמכתי על מה שהו אוכל שם אז הייתי מאכילה ארוחת בוקר לפני שיותא לגן וארוחת ערב בבית בשרית וגדולה כמו ארוחת צהריים.
    ככה שאם הוא היה אוכל בגן עם כולם זה היה אקסטרה...

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • ברור להאכיל לפני הגן!!! כן בדיוק זה אקסטרא, כי היא גם כולה עד 13.00

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה