גם לכם יש כזה דבר? ורעיונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו פרוייקט כזה בגן של "בית מארח"- הילדים מחולקים לקבוציות של 5-6 ילדים וצריכים להפגש כל חודש בבית של מישהו אחר לפעילות. הנושא השנה בגן הוא בריאות אז הפעילות צריכה להיות בנושא בריאות.
    מה נראה להם שיש לי זמן לשטויות האלה? חוץ ממשרה מלאה שלי ושל בעלי במשמרות כשיש תיאום שאלו לא יהיו אותם משמרות( ככה שאני לבד איתם הרבה זמן והוא לבד איתם הרבה זמן), פרוייקטים בעבודה שדורשים תכנון בשעות הפנאי שלי, חוגים וימי הולדת לפחות פעם בשבוע לשני הילדים (כ"א בנפרד) יש לי עוד זמן לבית מארח לשניהם?
    יש לכם גם כזה דבר?
    ואם כבר אז רעיונות לפעילות יתקבלו בברכה
19 תגובות
עמוד 1
  • אין אצלנו דבר כזה, ועד כמה שזה יכול להיות נחמד זה באמת לא מתאים לכל אחד...
    ולפעמים יכול להיות ממש תקוע...

גם אני לא הייתי מתלהבת מהרעיון
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אצלנו אין כזה דבר
    אבל את יכולה לארגן להם פעילות על חשיבות הצחצוח ומה חשוב לאכול כדי לשמור על השיניים אפשר לעשות זאת בצורה של דפי עבודה וחידונים
    אם את רוצה תגידי לי אני יעביר לך במייל דברים

• אוי גם אני לא הייתי שמחה לזה
  • טוב אחרי שחקרתי והבנתי את הדף שקיבלנו היום בגן אז אנחנו הראשונים שמארחים את הקבוצה וזה מעולה כי יש שם גם כמה רעיונות ביניהם הכנת ארוחת בריאות- אז אנחנו נעשה אפיה של עוגת גזר וסחיטת מיץ או משהו
  • אין לנו
    וחבל אני חושבת שזה תורם הרבה לילדים מפגש של כמה ילדים מהגן אחרי הצהרים

• פיצות אישיות לא נראה לי כ"כ בריא....
    יש עדיין רימונים? אפשר לסחוט גם רימונים

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה

• דווקא נחמד
  • יש עדיין רימונים, עכשיו אני טוחנת אחד
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• רעיון יפה ... שוב לא לכל אחד בא על השטויות האלה.
    רעיון נחמד , עוגת בריאות (גזר) אפשר גם חטיפי בריאות
  • איזה רעיון מקסים!
    יכולה להמליץ לך להזמין מאיתנו חומרי הסברה של האגודה, פוטסרים, מדבקות וחוברות צבעיה - אחלה פעילות בנושאי בריאות
  • אורטל,פעילות לילדים בנושא מניעת סרטן???????
  • איףףף איזה עילה......
  • במעון שלהב היתה בו היה דבר כזה והאמת נהננו מאוד. אבל לא כל ההורים היו חייבים לארח (לי למשל ויתרו כי היינו בבית ממש ממש קטן)
    ולגבי רעיונות זה תלוי מתי תארחי כי לדוגמא אם זה יהיה לקראת חנוכה תוכלי ליצור חנוכיות עם הילדים. אם זה לקראת פורים מסכות. טו בשבט שתילים. את יכולה לקנות סטים של צורות ואותיות לאפיה ולאפות איתם עוגיות (אם תרצי יש לי אחלה רעיונות מהספר של קרין גורן עשיתי את זה עם להב בסוכות והיא מאוד נהנתה).
    באחד הבתים שהתארחנו היא ממש השקיעה על ארוחת ערב פשטידות סלטים פיצות קטנות בורקסים גבינות. ובבית אחר הזמינו פיצה

אבל תנסי לצאת מזה אם את לא יכולה ואין לך זמן

• לירוני - מניעת סרטן זה מגיל 0.

זה עידוד לאורוח חיים בריא, פעילות גופנית, ת**** נבונה, חשיפה לשמש, הימנעות מעישון ואלכוהול - כל אלו = מניעת סרטן. ממה את נבהלת? כל מה שמסביב יכול לגרום לסרטן.......

• אצלי אין וגם בגן של הבן. אבל שמעתי על זה מגננות אחרות

הגננת היא זאת שמחלקת את הגן לקבוצות והמטרה שאלה לא יהיו קבוצות שרירותיות אלא שתהיה איזשהי מחשבה מאחוריה. כלומר, ילדים שלרוב לא מתערבבים כ"כ בגן ביחד ורוצים ליצור אינטראקציה נוספת מחוץ לשעות הגן

לפעמים זה יכול לחבר מאוד בין הילדים בגן

• גם אצלנו השנה יש את הדבר הזה
    בסוף הפעילות אנחנו אמורים גם לדאוג להם לארוחלת ערב
    אז מה שחשבתי זה לתת לילדים בעצמם להכין את האוכל...כמובן שעזרתינו וזו תהיה הפעילות
    בסוף בסוף הם גם יוכלו לאכול את מה שבישלו /הכינו חחח
    מעבר לזה..אצלנו זה לא חובה..רק מי שמתנדב

• גם בגן של יותם יש את זה..
    בשבוע הבא מתחיל
    בחיי שזה תיק - כי אני (לפחות בהתחלה) לא אשאיר את יותם לבד אצל מישהו - זה אומר שאני צריכה למצוא פיתרון לניצן

• אין אצלינו דבר כזה אבל לי זה דווקא נשמע סבבה, קבוצה קטנה כזו. אבל זו אני בלבד...

רעיונות:
    1. ת**** נבונה - הרעיון שלך מקסים, אני לא הייתי סוחטת מיצים הייתי מכינה איתם סלט פירות, יותר זמן ויותר נקי.
    2. פעילות גופנית - פעילות שעשיתי לילדים לפני שנה במסגרת קיטנה, זה רק לבית גדול מספיק: חיפוש מטמון - מחביאים פרס חמוד בנקודה בבית, מכינים מראש מפת אוצר והרעיון פה זה להגיע ממקום למקום תוך זמן מוקצב ולעבור דרך ומעל דברים.
    3. ניקיון - דפי עבודה בנושא ניקיון הגוף, השיניים והסביבה. יש לי אם את רוצה.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה