חיסון נגד שפעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    אני מתלבטת אם לעשות חיסון נגד שפעת, מישהי בעבודה המליצה לי ואמרה שהיא עשתה כשהיא הייתה בהריון ועברה את החורף בקלילות אולי עם צינונון
    אני ממש מתלבטת וחוששת גם כי אני אלרגית לסוגי אנטיביוטיקה ספציפיים ולא עשיתי בעבר את החיסון
    הבעיה שבדרך כלל אני ממש חולה בחורף
6 תגובות
עמוד 1
  • קיימת הוראה של משרד הבריאות כי על כל הנשים בהיריון (וזקנים וטף) להתחסן נגד שפעת.זוהי גם הוראה של משרד הבריאות האמריקאי.
    יש כל מיני סוגי חיסון נגד שפעת- תגשי לחדר אחיות בקופה שלך ותבררי ותגידי להם למה את אלרגית. לא נראה לי שזה בכלל קשור.

לידיעתך, אשה בהיריון שמתחסנת, החיסון עובר לעובר מה שאומר שבחצי שנה הראשונה לחייו של התינוק לאחר הלידה הוא מחוסן נגד שפעת וזה מצויין.

• little תודה
    אני אלך לברר את הנושא
    אני חוששת כי בעבר לא עשיתי אז אני מפחדת מתגובה כלשהי של הגוף

• הלן, תשקלי את זה טוב...
    אני עשיתי חיסון בהריון הקודם שלי (ואני גם רגישה, כמו שאת מתארת) ואחרי זה נפלתי לשבועיים מהגיהנום!
    וגם הילדה הייתה חולה ולא עבר לה שום חיסון... זה כנראה מאוד אינדיוידואלי...
  • עכשיו אני מבולבלת חחחחחחח
  • אני עשיתי חיסון שפעת לפני כחודש.
    אני יודעת שזה מאוד ממולץ.
    טפו טפו אני בסדר גמור.
    ממליצה, כמובן בהתאם להמלצת הרופא שלך.
  • אני לא עושה חיסונים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה