בדיקת פאפ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות רציתי לשאול מה זה בדיקת פאפ
    חברה אמרה לי שכל אישה שמתכננת הריון צריכה לעשות אותה
    למה לי לא אמרו כלום?
6 תגובות
עמוד 1
  • טליה מאמוש, כל אישה צריכה לעשות את הבדיקה הזו ללא קשר להריון ועל אחת כמה וכמה לפני כניסה להריון. הבדיקה הזו מגלה שאין תאים סרטניים בצוואר הרחם והיא גם מגלה דלקות זיהומיות... אני עושה את הבדיקה הזו אחת לשנה...

לפני שהתחלתי טיפולי פוריות, בדיקת פאפ היתה ברשימת הבדיקות שרופא הפוריות שלי נתן לי לעשות... הנה לינק שיתן לך קצת מושג על הבדיקה. בהצלחה....
    http://he.m.wikipedia.org/wiki/בדיקת_משטח_צוואר_הרחם

• היי
    אני עשיתי אותה גם בשוטף אצל הרופא נשים שלי וכשהתחלתי טיפולי פוריות גם הייתי צריכה לעשות...
  • חחחחחחחחחח קרן שלחת לי התערוכה העולמית של שיקגו
  • מאמי זאת בדיקה שצריך לעשות בלי קשר להריון פעם בשנה.
    הנושא הזה קצת כואב לי ותביני בהמשך למה...
    כמו שקרן אמרה, הבדיקה מגלה אם יש תאים טרום סרטניים בצוואר הרחם.
    נכון יש את הפרסומת לזריקה של וירוס הפפילומה? אז בבדיקת הפאפ מגלים אם יש לך אותו לרוב המקרים. הוירוס הזה יכול לגרום לסרטן צוואר הרחם...
    אני יכולה להגיד לך מניסיון אישי מר מאוד שאצלי לא גילו בעזרת בדיקת פאפ ועברתי ניתוח בצוואר הרחם כי היה לי נגע טרום סרטני שאם לא הייתי עושה את הניתוח זה היה מתפתח לסרטן תוך כמה שנים שלא נדע!!!!
    זה מאוד חשוב לעשות את הבדיקה הזאת והיא מאוד פשוטה אז אל תזניחי בבקשה ותעשי אותה.
  • חחחח חחח חח
    הלינק נישבר כי יש בו טקסט בעברית... חחח ח
    תחפשי בויקיפדיה את הערך ״בדיקת פאפ״

• ואי נוששששששש!! כמה שזה נכון שחשוב לעשות!
    שבוע הבא אני אקח הפניה !! בחיים אף רופא לא אמר לייייייי~~~~~!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה