בגלל כול התהליך של כניסה להריון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הפסקתי את חדר הכושר,שהייתי הולכת אליו שנים, ובו היו חוגים שאני אהבתי מאוד,ואילו התחביבים שלי,מובן שעוד דברים. אבל בעיקרון ספורט נותן לי להרגיש טוב. ועכשיו בגלל כול התהליך הפסקתי ואני ממש מרגישה ריקנות בעלי ממשיך ללכת ויש לו מנוי לכדורגל ואני מרגישה שאני מוותרת על הדברים שלי בשביל ההריון הזה.
    אפילו שיש לי פנאי עם חברות ויש לי לימודים מהעבודה , מרגישה שזה לא ממלא אותי מספיק והספורט חסר לי. בנוסף, חברות שלי נרשמו לזומבה ואני לא יכולה להירשם איתם. עושה הליכות מידי פעם עם בעלי/ אבא שלי. מרגישה שזה לא מספיק.
6 תגובות
עמוד 1
  • חיוכית, את לא צריכה להפסיק את החיים שלך בגלל שאת מנסה להיכנס להריון...
    נכון, יש סוגים של ספורט שלא מומלצים וגם אני הפסקתי שעורי זומבה, אבל יש הרבה דברים שאת כן יכולה לעשות... למשל הליכה, שחיה, פילאטיס, יוגה, ריקוד ועוד...

את לא צריכה להרגיש ריקנות וחשוב מאוד שתמשיכי בספורט...

בצד ימין של האתר יש סרגל שבועות הריון... תראי שבכל שבוע ממליצים לך להתחיל לעשות ספורט אם עד עכשיו לא עשית...

שיהיה בהצלחה!!!

• אני לא רואה סיבה להפסיק אפילו את הזומבה,
    ביום שאחרי ההחזרה/הזרעה או מה שאתם עושים- אז תפסיקי.
    לפני כן הכל בסדר ומותר
    וכל עוד את לא בהריון או ספק בהריון אז אין בעיה עם זה וההיפך- הספורט משחרר הורמונים ואדרנלין טובים ובריאים שמעלים את מצב הרוח ומשפרים הרגשה וכו'- הלוואי שהייתי טובה גם ביישום ולא רק בתיאורייה
  • הייתי בהריון ולפני שלושה חודשים עברתי גרידה. כרגע אני עושה הליכות ואת הספורט מקפיאה לבינתיים. יש עליי לחץ מההורים שלי ושל בעלי כרגע לא לעשות ספורט מאסיבי ואני מקבלת את זה. אבל בכול זאת מעוניינת אולי להירשם למשהו כיפי אחר , יש הצעות??
  • שחייה... יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אני באמת אוהבת לשחות אבל כשקר אין מצב. אני יודעת שיש בריכה מחוממת אבל לי זה לא מספיק חם.תודה בכל אופן על ההצעה:-)
  • אין שום בעיה להמשיך פעילות גופנית גם בזמן ההריון, אפילו שיעורי זומבי (בהנחה שעשית את זה קודם). אני לא חושבת שיש קשר בין זה לבין הגרידה. פשוט חוסר מזל.
    לפי מה שאני יודעת ( ואני מתחום החינוך הגופני) וגם לפי המלצת הרופא שלי אין צורך להפסיק בזמן הטיפולים, כמובן עדיף לא אימוני משקולות, אבל אין בעיה עם ריקוד, פילאטיס, יוגה, עיצוב ואירובי (אולי להימנע מקפיצות) והכי חשוב להיות שמחה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה