זה לא קשור... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפה. אבל חייבת להוציא:
    הדבר שהכי מרתיח אותי אלו סטיגמות. אבל מרתיח ברמות של עליית ל.ד.
    כידוע, אני עובדת עם אוכלוסיית מתמודדי נפש במשה"ב. מתוקף תפקידי, אני עובדת מול המתמודדים עצמם, ומול מסגרות נותנות שירות בקהילה (מסגרות בתחום השכלה, מגורים, תעסוקה...). אני עובדת באגף השיקום, ונמצאת בקשר יומיומי עם המסגרות השונות.
    היום נתקלתי ביחס סטיגמטי, משפיל ומזעזע - כזה שלא חשבתי שאתקל בו.
    וזה גורם לי זעזוע, עצב, כעס, זעם - הבטן שלי לגמרי מלאה...
    כאילו, אנשים אשכרה חושבים לפעמים ששמש העמים זורחת להם מהחור התחתון.
    איזה מחליאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    זהו. אנחנו מפסיקים לעבוד איתם. הפסידו בגדול... רודפי בצע...
11 תגובות
עמוד 1

• נכון, גם אותי זה מרתיח בטירוף!!!!

• מה עם הרגל

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תודה בנות
    הרגל: היום בבוקר היה לי תור לאורטופד. הוא אמר שיש שט"ד גדול, ועדיין זה נפוח. נתן לי הפניה דחופה לפיזיוטרפיה - אותה אתחיל ביום ה' הקרוב. בינתיים לא לחזור לחוג התעמלות שאני עושה פעמיים בשבוע.
    אני לא משתמשת בימי מחלה שניתנו לי, אז כבר יומיים אני הולכת לעבודה במראה המלבב של קרוקס ענוגות על רגליי...
    בחיים שלי לא הלכתי לעבודה עם קרוקס...
    אני מקווה בכ"ז לגמור עם הסאגה המיותרת הזו כמה שיותר מהר... בינתיים עדיין סובלת כאבים...

פיתוש יקירתי,
    את יודעת למה אני לא יכולה אפילו להתקרב ללדון לכף זכות את החוטאים בכך, בתחום שלי? כי אני עובדת עם אנשים שכל כך רגילים ליחס הסטיגמטי, המתנשא, המזלזל והמקטין מהחברה שלנו - שהם אפילו לא שמים לב שזה מה שהם מקבלים...
    זה עצוב נורא!!!!!!!
    כיום אני בעמדה כזו, שאני יכולה להחליט שאני לא מעוניינת לתת לאנשים כאלו עבודה. וזה מה שאני עושה. מבחינתי - עידן הסטיגמות על החלשים בחברה שלנו נגמר. בקטע הקטן שלי - אני אעשה מה שאני יכולה בשביל שזה באמת יהיה כך.
    בעיני יחס כזה הוא בלתי נסלח - ועל אחת כמה וכמה, כשהחלשים הנ"ל כלל לא מודעים לכך שזה מה שהם מקבלים, והצד השני "חוגג" על חשבונם.
    זה מרתיח. וזה בכלל לא "בקטנה" (בגדול - מדובר על הוצאת כספים רבים ממשה"ב לגופים שמוגדרים כ"נותני שירות").
  • אהה, לא! ממש לא התכוונתי שתדוני אותם לכף זכות..
    כשעושים את זה מגעיל זה באמת מחליא ומעצבן ולא ראוי!
    וצריך לחטוף על זה..
  • זה ממש רציני העסק עם הרגל שלך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה