סתם משתפת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מאמינה שאני בשבוע כזה....וכבר רואים עליי...וכולם שואלים אותי אם יש משהו...ומצד אחד אני לא רוצה עוד לספר כי עוד מוקדם...ומצד שני אסור להגיד שאין אם יש.....
    אבל כבר יצאה לי בטן כי כזה מוקדם......
    רווית
7 תגובות
עמוד 1
  • מאמי איזה שבוע את?
  • אל תגלי לאף אחד!
    אותי כל היום שואלים ואני אומרת: "הלוואי, כשזה יבוא זה יבוא" ותראי איך אנשים משתתקים..
    מאמי אל תספרי, חבל שידברו... בהצלחה..
  • אין הרבה מה לעשות

אני מבינה שזה השלישי שלך אז בכלל רואים כי הרחם כבר רפוי

שזה יהיה צרות שלך יקירתי תזרמי עם זה

• הי חמודה,
    תתחמקי באלגנטיות, כמו שמישהי רשמה, תגידי הלוואי וזהו... כשיגיע הזמן תגידי להם... לא ידעתי שאסור להגיד שאת לא אם את כן... מי אמר? למה בכלל?
  • איזה שבוע את?
    אצלי ראו כבר בשבוע 7 וזה הריון ראשון... למרות שמי שהוא לא דודה פולניה יכל היה לחשוב שהשמנתי...

תתחמקי, אני הייתי אומרת- הלוואי או אולי או דברים כאלו... אין מה להתחיל לפרסם עכשיו... גם ככה עוד מעט לא תוכלי להסתיר... בינתיים אפשר ללכת עם חולצות רפויות כאלו, זה מה שאני עשיתי

בהצלחה

• תגידי בע"ה וסובבי גב...
  • אני בשובע 8.... אבל אני נרת כאילו אני בשבוע 15 בשקט...כאילו.. אין מצב להסתיר..
    אפילו אמא שלי אמרה ..."אם את רוצה להסתיר....תתחבאי"....אין מצב להסתיר..אוף....
    רווית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה