שאלת גן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חוגגים בגן יומולדת, וילד היומולדת צריך להביא מתנה לגן - שמעתן פעם על זה?!

16 תגובות
עמוד 1
  • כן אצלנו בשני גנים זה היה ככה ,עוד דרך לחלוב את ההורים
  • כן..
    שנה שעברה המנהלת במעון הציעה את זה שבמקום לחלק הפתעות לילדים, כל ילד יביא מתנה לגן- משחק/ צעצוע חדש, ספר חדש..
    אבל לא עשינו את זה..
  • הפתעות לילדים זה אחלה, אבל מה קשור לגן?!
    ומה קונים לגן?!

• סליחה, אבל אני ממש לא מבינה למה. לילד יש יום הולדת - הגן צריך לתת לו מתנה ולא ההיפך... איפה ההיגיון בזה? לא מספיק שההורים צריכים להביא עוגה וכיבוד?
  • אצלנו זה היה נהוג בפעוטון ששקד היה בו בשנה שעברה.
    אני די חושבת שזה דפוק
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני בשני הגנים הבאתי ספר
    אפשר גם משחק קופסא

• מה???
  • אצלנו זה גם היה בגן הפרטי- ביקשו להביא ספר....
    אגב כל הספרים שקיבלנו בהשאלה בספריית הגן היום עם הקדשות מימי הולדת
  • כן מוכר מהגן הקודם.....:)

מוזר עד שלא ציינתן שזה חוצפה לא חשבתי על זה.. אבל זה באמת חוצפה
  • הכי טוב זה ספר
    שמים הדגשה על הספר מהילד וזה נחמד

גם אנחנו שנה שעברה הבאנו מתנה לגן ספר
    ורוב הספרים שקיבלנו היו עם הגדשות מילדים

• גם אצלנו זה ככה.
    הגננת אמרה שבמקום להוציא כסף על הפתעות לילדים, שזה בדרך כלל סתם קשקושים שלא באמת צריך, עדיף להוציא כסף על משהו חינוכי יותר כמו ספר לגן, שיהיה לכולם. יש בזה משהו....

• טוב - רק רציתי לדעת שזה לא המצאה
  • גם אני שמעתי על זה

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • זהו, שאצלנו זה לא היה במקום הפתעות לילדים, אלא בנוסף...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אצלנו אין את זה... זו באמת נשמע קצת חצוף ולגבי המתנות לילדים אפילו שזה קשקושים הם נהנים מלקבל את השקית הקטנה הזו בסוף היום...

גם לדעתי הכי יפה להביא ספר עם הקדשה מהילד. את יכולה לקנות ספר מהמבצעים שיש, שעולה 20 ש"ח. כשהיא תקרא ממנו במפגש פתחתי ספרייה ציבורית

• שמעתי על זה אבל לא היה לנו.
    אני לא מבינה למה ילד שיש לו יום הולדת צריך להביא מתנה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה