חייבת לעדכן.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הייתי בטרום ניתוח..
    כמו שרשמתי שבוע שעבר- למרות ששני הנסיכים שלי במצג ראש, הרופאה המליצה בכל זאת להגיע לתור שנקבע אז אני ילדה טובה.
    איזה סיוט זה היה!!! יש רק מוניטור תאומים אחד בכל המרפאה וצריך לחכות עד שהאחות תתפנה אלייך כי היא לבד על 12 מטופלות בו זמנית!
    מיון יולדות עבר לבניין החדש בסורוקה והטרום ניתוח לא?! אז מסכן בעלי עשה סיור בכל סורוקה, הגענו לטרום ניתוח עם ההפנייה וההתחייבות, קיבלנו דף קבלה איתו הוא היה צריך ללכת למבנה החדש להוציא מדבקות ולחזור אליי לבניין הישן.
    המחשבים שלהם נפלו אז הוא חזר בלי ועשינו קבלה ידנית, תוך כדי הבדיקות הלחץ וההמולה חזרו המחשבים אז שוב שלחו אותו להביא מדבקות- סיוט!!
    בקיצור אחרי שעות!!! ישבנו עם הרופא שהסביר שניתן ללדת רגיל כמובן והכל יהיה בסדר אך כמובן שלא יוכל להבטיח שלא יהיה איזשהו סיבוך שיכניס אותי גם לניתוח בנוסף להתחלה וגינלית (שזה הפחד שלי), בסוף קבענו שאם לא אלד רגיל עד שבוע הבא אגיע לביקורת במיון יולדות ולאחר בדיקות יתייעצו איתו האם להמתין או לקבוע ניתוח לימים שאחרי.
    הנסיכים שלי גדלו כפרה עליהם חמסה חמסה והערכת משקל לבן- 2700 גר, בת- 2900 גר.
    מתה על החביז׳ות האלה!!!!!
    אה ואם כבר הזכרתי את בעלי- הוא עדיין סובל בטירוף מהעקירה הכירורגית שעשה אתמול, מסכן שלי.. למרות שהתעצבנתי עליו שכל רגע ריחם על עצמו, הייתן נקרעות לראות אותו- ממש דמות מהחרצופים עם הנפיחות הזאת- משהו מפחיד!
    זהו- חפרתי אבל היה יום ארוך וכשחזרתי מביח ישנתי כמו תינוקת עד שהאזעקה המז#^*+^ העירה אותי.  שיהיה לכולנו לילה שקט אמן!

11 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש איזה סיוטטטטטטטטט עם הסורוקה הזאת

• חחחחחחח יא עינב
    הורסתתתתתתת

• יאללה ממש עוד קצת - איזה מרגש
  • תודה בנות, הלוואי שיעבור מהר ובקלות לכל התשיעיות..
    אירוש מה עשיתם?? אמא איזה פחד זה והילדה עוד במים! 

• יאלה שיעבור בהצלחה ובידיים מלאות.

• עינבי הפרופ׳ דיבר איתך?? כי אם זה הוא תסמכי עליו בעניים עצומות

• טוב אני מתהההההההההההההההההההה
    על מה שרשמתתתתתתתתת
    אני מתה על החביזיות הזאתתתתתתתתתתתתתת

לאחי הקטן אנחנו קוראים חביז'ההההההההה

די אני מתהההההההההההההההההההההההההההההההההה

חמסה חמסה חמסה

• בובה,

איזו התרגשות!!!!!!
  • בהצלחה ממי וידים מלאות
  • ענבלי פרופ' מזור לא היה, היה ד"ר ארז מהמחלקה לסיכון גבוה וד"ר טלי- פעם ראשונה שראיתי את שניהם.. הם עשו את הישיבות בדלת פתוחה ושמעתי אותו מדבר עם הנשים האחרות בקרירות כזאת וממש מלחיץ אותן- לא רציתי להיכנס.

• וואי מאמוש את ממש קרובה.. קולטת?????????????

יאללה העיקר שהכל יעבור בשלום ותחזיקי כבר את החביז'ות חמסה שום בידיים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה