האם יש קשר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    האם יש קשר לזה שאני אשה מאוד קטנה,(ופעם הייתה רופאה שאמרה לי שהרחם שלי מאוד קטן) ללידה?
    כלומר אם כול המערכות שלי הן קטנות יכול להיות שלבייבי יהיה קשה לצאת בתעלה ויצטרכו לעשות לי קיסרי? האם אפשר לגלות את זה לפני הלידה? או רק בלידה עצמה? תודה

5 תגובות
עמוד 1
  • הכל אינדיבידואלי
    אני צרה - הבייבי שלי נתקע בתעלה והיה סיפור שלם
    כולל תפרים.
    המילדת זרקה לי משהו על הערכת משקל לא משהו ושהוא יצא גדול יחסית אליי
    כנ"ל חברה שלי - היא צרה והגיעה בסוף לניתוח חירום

אבל אמא שלי למשל, צרה כמוני, עברה 4 לידות וחמסה חמסה הכל היה בסדר בלי שום תפר.
    נראה לי שזה גם תלוי בגמישות הפרינאום
    שווה לעשות עיסויים

• אין לי מושג רק יכולה להגיד לך שחברה שלי קטנטוננננת שקלה בהריון 49 ק״ג

• היי

אני לא יודעת לענות לך, אבל אני זוכרת ששמעתי כבר משהו כזה בעבר, אז זה שווה בדיקה..

בהצלחה!!
  • תודה רבה בנות,אני מאוד קטנה 1.49 והתחלתי את ההריון במשקל 47 ועכשיו אני 52 .אבל תמיד הרופאים אמרו לי שהמערכות של קטנות.
    רק מתפללת שהכול יהיה בסדר ושניצא בריאות
  • מאמי אני שקלתי 45, עליתי ל-47 ובחודש תשיעי שקלתי 54 אם אני זוכרת נכון
    הכל יהיה בסדר בע"ה אל דאגה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה