אורי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך היה אתמול אצל שולמן? איך הרגשת? הוא שינה את הטיפול?
12 תגובות
עמוד 1
  • מקסימה אחת ... הייתי אצל שולמן הוא בדק אותי גם אולטראסאונד חיצוני וגם וגינלי ,בגלל שיש לי שני רחמים הוא התעמק בנושא המחיצה אם היא לאורך צוואר הרחם או חלקית אם גם נחלקת את הנרתיק...בקיצור הוא היה מאד יסודי בנושא למרות שהוא אמר שזה בכלל לא מהווה בעיה לכניסה להריון הוא יותר התעמק בכדי לדעת איך להחזיר את העוברים את שניהם יחד או אחד לכל רחם,הוא שינה לי את הטיפול רק בדיכוי הביוץ במקום תרסיס לאף שהשתמשתי עכשיו הוא שינה לי לדקטטפיל(נראה לי שככה קוראים לזה) וכרגיל גונל ואווביטרל לפני ,הוא הסתכל על התוצאות שהבאתי מהמדיקל ומסתבר שלכל העוברים הם עשו פעולת icsi והוא אמר שהוא יעשה רק לשני שליש מהעוברים שיושאבו,הטיפול שלי אמור להתחיל באמצע נובמבר אני מאמינה שהשאיבה תהיה לקראת דצמבר,שולמן היה מאד סימפטי,אפילו הוא נבטיח לי שאני אהיה בהריון !! כולי הייתי צמרמורת ....(יש לי חברה. טובה שהיא מטופלת שלו בתל השומר אמרו לה שהיא לעולם לא תביא ילדים שהיא לשולמן הוא הבטיח לה שיהיה הריון והיום היא עם שני ילדים...) קראתי שאת מאד התרשמת לחיוב מהרופא החדש,מתי יוצא לך להתחיל טיפול? אני מאחלת לנו המון הצלחה ושהטיפול הזה יביא איתן את הבשורה
  • איזה קטע, גם אני אצל שולמן מתחילה הפריה באמצע נובמבר ומסיימת בדצמבר וכמוך מתחילה עם דקפפטיל ב-16 לנובמבר. את אצלו באסותא או בפרטי? בהצלחה לך ,לי ו,כולן.
  • אורי אני כ"כ שמחה לשמוע שאת בידיים טובות!
    קצת סבלנות ונהיה כולנו אימהות
    גם לי עשו במדיקל איקסי על כולם, אבל לא יצא לי לדבר עם פרופ' דור על זה. אני מעריכה שזה יקרה ככל שנתקדם בתהליך.
    אני מתחילה היום גלולות כי הוא אמר שזה יאזן לי את ההורמונים לפני הטיפול ואז אני מתחילה גונאל עם בדיקות דם ואז לפי ההורמונים יתכן ויוסיף מונופר (קראתי על זה דברים טובים, מצ"ב לינק) ואז צטרוטייד (כמו דקטפפיל). קודם לקחתי רק גונאל ודקטפפיל והרופא אמר שזה לא מתאים לי.. כי זה מהיום הראשון שמתחילים טיפול.
    בכל מקרה זה ממש תלוי בהורמונים של כל אחת וכך מתאימים טיפול.
    אני צריכה לקחת גלולות עד ה-16 וב-21 בערך להתחיל עם הגונאל. אז אנחנו ממש בהפרש של כמה ימים! אני סופר מתרגשת ומתה כבר להתחיל!
  • מירב- אני התחלתי באסותא כרופאי צוות ויצא ששולמן בנה לי את התוכנית טיפול ולא מחייב שהוא יבצע את השאיבה וההחזרה.יכול להיות שנפגש באסותא כי זה ממש התאריכים שלי... אכן שיהיה לכולנו בהצלחה ובעוד חודש נעבור לפורם השכן . שושה יקירה שלי - הלוואי שנעביר תשעה חודשים משעמים יחד,וגם אנחנו נפגש באסותא,יש לי תחושה טובה .. שיהיה לנו המון הצלחה ושנעבור את הכל בשלום בלי עיכובים מיותרים (רשמת שצירפת לינק?! אין לינק)
  • ORI- מהפה שלך ל- . שמשהו כבר יעבוד אלוהים אדירים .
  • אורי שלום,

אני מטופלת של שולמן כבר שניםםםםם....באמת, הגעתי אליו כשלא ידענו מה הבעיה והוא כמובן עלה על זה צ'יק צ'ק. אני חסידה שלו!
    אין לי ספק שאם יש מישהו שיכול לעזור לך ולכל אישה בטיפול - זה הוא
    אז בינתיים תהיי רגועה, לחץ לא עוזר..
    תדעי שפעם אמא שלי היתה אצל רב מאוד מקובל (ואנחנו רחוקות מלהיות דתיות) והוא אמר לה בלי להכיר או לראות אותי, שאני מאוד לחוצה וברגע שאני ארפה, אכנס מהר להריון - כך היה!!!
    שיהיה בהצלחה רבה
    ליאת

• ליאת ,גם אני יודעת שלחץ לא עוזר,אני מאד משתדלת להיות רגועה ונינוחה זה קצת קשה(כי פיטרו אותי ועכשיו אני בתהליכי תביעה,ולמצוא עבודה חדשה אין בעיה למצוא העניין שאין לי שום זכויות בתור עובדת מתחת לחצי שנה..)תודה על העידוד לכל מקרה ונקווה לבשורות טובות במהרה ,שבת שלום
  • אורי אני מתה להחליף מקום עבודה ובגלל הזכויות לא עושה זאת. את יודעת במקרה אם זה משנה אם מחליפים מקום עבודה ואז החצי שנה מתחילה להיספר? או שהעניין הוא לעבוד חצי שנה לפני כניסה להיריון?
  • שושה,בכדי לקבל זכויות (שמירת הריון ,דמי לידה ובכלל בזמן טיפולים ...)את צריכה עד כמה שאני הבנתי ויודעת שיהיה לך לפחות וותק של חצי שנה במקום העבודה,בשבילך יקירה שלי תנשכי שפתיים ותחכי להריון המיוחל ואז תקבלי את כל הזכויות שלך ואז תזרקי את מקום העבודה שלך לאלף עזאזל...תהני אחר כך מחופשת לידה עם   שלך ולא תצטרכי לחזור לעבודה שאת שונאת או לא נעים לך שם...
  • זה התכנון.. מקווה שיקרה מהר.. ואחזיק מעמד שם
  • בקשר לפרופ' שולמן , אחותי הייתה מטופלת שלו, ועכשיו היא בהריון חודש שלישי ברוך השם. לאחותי היה אנדומטריוזיס בדרגה גבוהה והייתה מטופלת שלו במשך שלוש שנים.אז לכל המטופלות שלו הסירו דאגה מליבכן אתן בטוח תכנסו. תארו לעצמכן שאחותי הייתה על סף לחפש אם פונדקאית בשבילן אבל הוא נתן לה תקווה ואמר שתיכנס ואכן צדק:-).
    בקרוב מאוד אצלכן, וגם אצלי. אני עדיין אצל רופא פוריות אחר ד"ר יעקוב פרחי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה