מרגישה רע ונורא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת לקטר ולפרט הכלללללל..... כי לבעלי כבר מתפוצץ הראש מהקיטורים שלי... וגם הוא לא מאמין שהכל יכול להיות כל כך רע...

כבד לי, לוחץ לי למטה, כואב לי האגן+הירך, קשה לי לנשום, בא לי להקיא, קשה לי ללכת, כואב לי הגב, כואב לי הראש, אני חלשה, אין לי כוח לעשות כלום, קשה לי לשבת, קשה לי לשכב, קשה לי לעמוד, אני מרגישה שהדופק והלחץ דם בשמיים, כל הפרצוף פצעונים, חם לי וקר לי ביחד,
    ואחרי כל מה שכתבתי, אני מרגישה כאילו זה עוד כלום, כאילו יש עוד כל כך הרבה דברים שלא כתבתי....

אה, ואני מרגישה חרא של אמא לבנים שלי, אין לי כוח לעשות איתם כלום, לפעמים גם אין לי סבלנות.... ממש אמא למופת....

עוד חודש בדיוק......

9 תגובות
עמוד 1
  • קבלי מליון

• את אמא טובה ולכולנו יש רגעים קשים שבהם הסביבה מושפעת מאיתנו ואין מה לעשות אלו הם החיים.
    הכי חשוב שתנוחי כמה שיותר ותצברי כוחות , כך גם יהיה לך יותר כוח לילדים.

• תודה יפות שלי.....

• מאמי קחי נשימה עמוקה!! זה עוד מעט נגמר ואת עוד תתגעגעי לזה!!

• תתנחמי שהפעם תלדי בת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה