בנות שמודדות חום השחר או שמדדו . - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה חום היה לכם בבוקר בממוצע ?
6 תגובות
עמוד 1
  • הי יפה,
    הגבתי על זה בשרשור שלי, כשהבדיקה יצאה חיובית. בגדול, בעת הווסת היה לי בסביבות 36.3, אחרי הביוץ הגיע עד ל- 36.8, כשלא התעברתי לפני הווסת ירד לי החום ל- 36.6- 36.5, וזה סימן לי שלא הצלחנו, ובווסת שוב 36.3. החודש היה לי חום של 37.3 ולכן בדקתי.

אבל כמו שהבנתי, לא חשוב מה החום עצמו, אלא מה ההפרשים שישנם בין השלבים השונים (הווסת, אחרי הביוץ, לקראת הווסת). כי לכל אחת ישנה טמפ' גוף שונה במקצת...
    את מודדת? מה יוצא אצלך?
    בהצלחה!!!

יפעת.
  • חודש שעבר מדדתי כל יום היה לי 36.3

והיה איזה יומיים שעלה ל 36.5 ומאז עד אתמול לא מדדתי וקיבלתי מחזור
    לא משנה

עכשיו יש לי 36.2 זה לא נמוך מדי ?

• לא, זה נראה לי סביר, אבל ברור שאני לא רופאה...

בהצלחה חודש הבא, קחי בחשבון שמדידת חום היא אינה דרך כ"כ אמינה לזיהוי היריון, בגלל זה גם הפסקתי בחודשיים האחרונים למדוד...
  • כן ברור לי

אבל את יודעת זה פחות או יותר
  • בננות תסבירו לי בבקשה מהזה הבדיקה הזאת.ואיך עושים אותה
  • הי חן,
    מהיום הראשון לווסת את מתחילה למדוד חום, עוד לפני שאת יוצאת מהמיטה ותרשמי את החום בכל תאריך (אני רשמתי גם את ימי הווסת לייד התאריך). בד"כ, אחרי שמתקיים הביוץ ישנה עלייה בחום. במצב של כניסה להיריון, החום מוסיף לעלות, ולעומת זאת במצב שלפני קבלת מחזור (כשלא מצליחים להתעבר) החום שעלה אחרי הביוץ יורד בהדרגה עד שמגיע לרמה שלו בעת הווסת, ואת מקבלת.

זו לא שיטה יעילה להיכנס להיריון- כי החום מטפס אחרי הביוץ, כלומר: אין עוד טעם לנסות. אבל אני מצאתי שזו דרך די יעילה לבדוק אם הצלחנו באותו חודש, לפי הטמפ' (שעולות או יורדות).

צריך לבדוק לפחות חודשיים כדי שתגלי איזשהו דפוס, מה החום שלך בווסת, לכמה הוא עולה אחרי הביוץ וכו'. גם צריך לזכור שלא אצל כולן הוא משתנה...

שיהיה בהצלחה!
    יפעת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה