חשבתי על פטנט איך להיכנס להיריון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• פשוט מאוד: צריך לאיים על הבעלולים שאם זה לא מצליח החודש, הם צריכים להיבדק... מרוב בהלה מהבדיקה הם והזרעונים נותנים עבודה, ועובדה-
    אצלי החודש זה הצליח!

מה דעתכן- לרוץ לרשום על זה פטנט אצל רשם הפטנטים?
9 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    יא קרועה
  • גדול!!!!!!!!!!!

גם אצלי זה עבד. בדיוק בחודש שהחלטנו שהוא יעשה בדיקת זרע ואני מעקב זקיקים נכנסתי להריון!!!!

אחלה פטנט
  • חמ, אני אשקול לאמץ את הפטנט כיוון שהלילה קיבלתי... אשמח לעוד טיפים שימושיים
  • הי חמודות,

ריס- זכרתי שזה גם הצליח אצל מישהי אחרת...

ענתוש- אז תהיה לך הזדמנות לנסות אותו החודש... לגבי טיפים שימושיים נוספים: לא לתת לבעלולים מנוחה, להכין אותו מראש לחודש עבודה קשה+ שעות נוספות, להבהיר לו שמיום 9 לווסת עד יום 26 אתם נותנים עבודה ו"אין מה לעשות"... בקיצור, לרדות בהם כמו שאנחנו אוהבות...
  • ענת אני יכולה להמליץ לך לקיים יחסים גם בימים שאת חושבת שאת לא מבייצת.
    אני תמיד חשבתי שאני מבייצת לפי הכאבים שהיו לי באמצע החודש ואז היינו קיים כל יום יחסים. התברר שבכלל הביוץ שלי מאוחר.
    גם יום לפני מחזור תמשיכו לקיים יחסים, אי אפשר לדעת מתי תקלטי, אלא אם כן את עושה מעקב זקיקים....

• רגע ענתי לא אמרת שאם תקבלי מחזור תלכי לעשות מעקב זקיקים ?
    למה לא ללכת ?

• בננות חמודות שלי,
    החודש כבר התחלתי עם מעקב זקיקים, ככה שמעכשיו אני מסתמכת על השיטות המדעיות ולא על תחושות ובדקיות ביתיות. אמשיך עם המעקב בחודשיים הקרובים, זה מה שסמנכו עם הרופא, וא"כ אם עדיין יהיה צרוך (בתקווה שלא יהיה) - נמשיך עם בדיקות נוספות.
    קצת מבאס המצב, אבל יהיה בסדר. הכל לטובה והכל קורה בזמן נכון
    מקווה שאדביק את הפער שנפתח בינינו בחודשים הקרובים

ענת
  • בחודשים הקרובים ??
    אני דורשת עוד החודש !!!

• הלן נשמתי, אני אשמח לעמוד בציפיות שלך עוד החודש!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה