וואי וואי וואי, אני לא יודעת איך אתן, תושבות הדרום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שורדות את זה???

אתמול היינו בדרך למקווה (של אחות של בעלי) ב"ש.
    בדרך ראיתי 2 אורות כאלה עולים ויורדים
    אמרתי בצחוק בחצי חשש- מה זה, גראדים?
    ושלחתי לבת דודה שלי שגרה בב"ש "האם יש אזעקה בב"ש במקרה?" -ציפיתי ל- לא!
    אבל קיבלתי שכן
    ואז אמא של בעלי מתקשרת ואומרת- "עכשיו הייתה אזעקה ושמענו 2 בומים"... וזהו התנתקה השיחה!
    ומאז אף אחד מהם לא עונה, לא אמא שלו, לא אחותו, לא החתן, לא אבא שלו ... עוד יותר נבהלנו!

אני שמעתי את זה- נכנסתי להיסטריה ופניקה
    צרחתי על בעלי שיסתובב מיד ושנחזור הביתה
    התחלתי לבכות במשך איזה 20 דקות לא נרגעתי
    חשבתי על האוצר שלי שברוב התחשבותי באחרים הבאתי אותה איתי (כי רצו לראות אותה)
    כל הדרך אני חושבת:
    "למ הבאתי אותה?
    למה הבאתי אותה?
    למה הבאתי אותה?
    למה הבאתי אותה?"

בסופו של דבר הגעתי למקווה ובעלי והדס הלכו ישר למלון
    אבל לא הייתי רגועה....

זה היה סיוט סיוט סיוט!!!!

מתברר שהאורות שראיתי זה כיפת הברזל שיירטו את הגארדים!

אני לא יודעת איך אתן שורדות את זה?
    באמת, אני אפילו לא חוויתי את האזעקה, רק המחשבה על זה וההאורות שראיתי- נכנסתי לפניקה...

היום שוב אנחנו נוסעים לב"ש לחתונה
    בתקוה לערב שקט
    לימים ולילות שקטים
    אמן

6 תגובות
עמוד 1
  • אכן לא נעים, אבל מי שרגיל לזה בשנים האחרונות כבר לא מתרגש. אני גרה בעוטף עזה וזה ככה כבר כמה שנים (רק שאצלנו אין אזעקה אלא צבע אדום).

• מיכלייייייייייייייייייי אל תלחצי... אנחנו בסדר. אבל יותר מהכל- את בבאר שבעעעעעעעעעעעע?!?! רוצה לראות אותך ואת הדסייייייייייייייייי. את במלון לאונרדו???

• קשה מאוד מאוד מאוד מאוד לשרוד את זה!
    אתמול באזעקה שסיפרת עליה היינו אצל חברים.. ופתאום זה התחיל, רצנו מהר מהר למטה למרתף וכשישבנו שם שמענו את השריקה עוברת לנו ממש מעל הראש , 2 בומים אדירים ואז עשן..

• כן שירן בלאונרדו היינו אבל אתמול....(כי החתן והכלה לקחו חדר)- לא נשארנו לישון
    היום אני שוב שם- אבל בנרניה....

• האמת, שזה מפסיק להיות כזה מלחיץ אחרי הפעמים הראשונות...
    שומעים אזעקה, נכנסים לממ"ק, שומעים בום וחוזרים הביתה... הכל עניין של 5-10 דקות

• בתור מישהי שגרה באשדוד אני רוצה להגיד לכם שאי אפשר להתרגל לזה
    אמנם זה כבר צליל מוכר אבל זה עדיי ן מפחיד כל פעם מחדש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה