אימהות יקרות!!! חייבת חייבת חייבת את דעתכן ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פשוט לא מצליחה להחליט מה לעשות עם הבגדים של הילדים שכבר קטנים עליהם!!!
    שמרתי את כל המידות מכל העונות של הגדולה וגם של הקטן ,וכבר תקופה שאני יושבת עם עצמי וחושבת -למה לשמור?? אנחנו לא מתכננים עוד תינוקי בארבע שנים הקרובות,אז באיזה מצב הבגדים יהיו בעוד ארבע שנים?? ואיך אפשר להלביש בגדים שיצאו מהאופנה לפני ארבע/חמש שנים?? ומצד שני-כואב לי לתת...הרי הרוב חדש וממותג... אם אני נותנת זה לחברה טובה (אין לי אחיות או גיסות) ואני לא סומכת על זה שהבגדים יחזרו אלי במצב שנתתי (מן הסתם) אפשר להגיד שאני נותנת ולא מתכוונת לקחת בחזרה.את כל הביגוד הראשוני שיכול לשמש את הבן-שמרתי לי,אבל מה לעשות עם שאר הבגדים שלה ושלו??

לשמור??

למסור?????

אוףףף קשה לי להחליט !!!!
19 תגובות
עמוד 1
  • הבגדים של תינוקות אף פעם לא יוצאים מהאופנה
  • בתינוקות אין אופנה!!
  • שאלה קשה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מה שאיכותי , ממותג- שומרת !
    ביחוד אם יש מצב לעוד ילד במשך..
    חוצמזה שברור לי שגם כשאסגור אתהבסטה- אשמור לי כמה וכמה בגדים שלהם
  • אם יש מקום לשמור - אני בעד.

אני נותנת - זה לא נראה לי מציאותי לשמור מעל שנתיים בגדים
  • למסור מה לשמור 5 שנים?
    תשצרי רק כמה דברים שאת ממש ממש אוהבת
  • אם את אוהבת לקנות בגדים-אופנתיים ממותגים חדשים לכל-ילד,אז סבבה!
    אין לך אז טעם לשמור את הכל כעת לילד-הבא.
    כל-אמא אוהבת להוציא כספים על ילדיה בסידרי-העדיפויות שלה! וזה הכי לגיטימי בעיני!
    (אני מהשומרות

• אם את מתכננת עוד ילדים תשמרי.
    אם לא- תמסרי , אפשר גם למסור לנזקקים זו מצווה גדולה.

• אני שומרת רק בגדים נבחרים.

את השאר- מוסרת.

בשמת
  • אני הייתי שומרת
  • אותי זה לא חוכמה לשאול.. אנחנו 4 אחיות עם ילדים והבגדים עוברים מאחת לשנייה - מאוד משתלם לכולנו

• מנסיון שלי, יש דברים טובים ששמרתי עוד מהגדולים שלי (בני 12, 10.5) כגון נעלי ספורט של מותגים שעכשיו הקטנים שלי כולל טל נועלים אותם ונראות חדשות
    ושמרתי עליהן היטב, גם בגדים שידעתי שחבל לי להעיף שמרתי היטב
    ומנצלת אותם לתאומים וטל.

בגדים שכבר קטנים על שי ומתן עושה ככה, איכות טובה מעבירה לאמא שלי
    ששומרת עליהם עבור אחותי שאמן ותקלט במהרה להריון בע"ה ובגדים
    שעשו את שלהם מעבירה הלאה.
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • אם יש לך מקום אז תשמרי
    היום יש שקיות מיוחדות עם וואקום ככה שנשמר יותר טוב ותופס פחות מקום

• אם את מתכננת הריון נוסף, אז כדאי לשמור מה שבמצב טוב.
    אם מבחינתך החלטת שזהו, ויש לך למי להעביר שיהנה אז את עושה מצווה.

אני עם 3 בנים ועדיין חלק במיוחד ביגוד ראשוני שומרת- עדיין מייחלת לבת
  • בגדים יפים אני שומרת - מה כ'פת לי..

• מכיוון וגם אני מקבלת הרבה בגדים (מחברות, מאחיות...) אני נהנית גם להעביר הלאה מה שאפשר. אם ישמרו עליהם אז אחלה, ואם לא, לא נורא...

את הדברים שאני ממש ממש אוהבת, אני שומרת

• טוב אז... עשיתי סדר בכל השקיות... מה אני אגיד לכן,פשוט כאב לי הלב להיפרד מהבגדים!!! אפשר להגיד ששמרתי כמעט הכל
  • אור,
    המון-תודה!

כל-הכבוד,ששמרת,זה מרגיע שיש בבית ביגוד לילד-הבא,מקסימום תמיד אפשר להתחדש..אבל עצם-העובדה,שאת יודעת,שאת לא-חייבת לרוץ ולקנות,מאוד מרגיע,כשישנו הגיבוי הזה בבית

• מרווה, שלחתי לך מייל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה