לשיר 26 ולשאר הבנות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגלל מה שהוא ייעץ לי ביום כיפור ועוד הודתי לו על זה התחיל הבלאגן.. הוא טעה במה שהוא רשם לי שאין לי מה לדעוג ואני יכולה להזריק את הגונאל בזמן הוסת..הרופא שלי כימעט נפל מהכיסא כשהוא שמע את זה הוא אמר לי בחיים לא מזריקים גונאל בזמן הוסת, ד''ר ישי כימעט והרס לי את הטיפול אבל לא משנה אני כתבתי לו בפייס שפעם הבא לא יתן עצות סופיות עם הוא לא מכיר את התיק של אותה הבחורה..מפה הוא נעלב..וסליחה עבר כבר חודש מאז אז בסה''כ ביקשתי ממנו כמה עצות וזה מה שהוא עונה לי? הוא לא מבייש אותי בזה שהוא כותב לי תגובה כזאת "ניראה לי שסיכמנו שתפני את שאלותייך לפורום אחר".. שיר כול הכבוד לך קיבלת אחלה צומי מד''ר ישי אחרי ההודעה שפתחת חחחח.. ותודה רבה לכולכן על המילים החמות..מישהי פה כתבה שאני שאלתי שאלות מפגרות את ד''ר ישי, סליחה לא ידעתי שכול השאלות שם מה זה חכמות כולל שלכן בנות..לא ניסיתי לפגוע בו, פשוט ככה לא מתנהגים...
12 תגובות
עמוד 1
  • אני כתבתי לך שלעיתים העלת בפני ד״ר ישי דברים מפגרים והוא הגיב לך כמו שהוא מגיב בד״כ בסבלנות ובמקצועיות... את יצאת מכל פרופורציה וזכותו להפנות אותך לפורום אחר...
    בכל הזדמנות הוא כותב שההמלצות שלו הן על מה שאנחנו מספרות לו ובהתאם לכך הוא עונה...
    את צריכה להשכיל לדעת שהוא לא מכיר אותך אישית ואת התיק הרפואי שלך ובהתאם לכך את צריכה להחליט אם לפעול או לא לפעול בהמלצותיו....

אז תעשי עם עצמך חושבים ותנסי להבין שמה שעשית לא עושים!!!!!
    הוא מבוגר ממך וכל רצונו זה לעזור ולתרום לבנות כמונו שמנסות להיכנס להריון בידע ובמקצועיות שלו כתרומה בלבד...

אז לפני שאת מתנהגת בכזו ילדותיות ותוקפת פה את הבנות, תסתכלי במראה ותגידי לעצמך אם את גאה או מתביישת במה שעשית!!! כי בנאדם בוגר צריך לשמור על הפה שלו ולהוות דוגמא!!!

את עשית טעות וככל שתקדימי להבין את זה, חייך יקבלו משמעות שונה.
    בהצלחה!

• סליחה אבל לא ניראה לך שמי שתקף אותי זה אתן? סבבה טוב לכן עם עצמכן עכשו סבבה תהיו גאות בזה.. אני נישארת בדעתי..בהצלחה לכולכן בטיפולים..
  • עדן אני מצטערת אבל עברת כל גבול!!!!
    אף אחת לא תוקפת אותך! את צריכה להיות בן אדם ולהגיד תודה בכלל שהוא מתייחס פה לכל שאלה ושאלה של כל אחת ובמיוחד שלך, אני ראיתי כמה הודעות כתבת לו ולכל הודעה הוא התייחס וענה לך בסבלנות!!
    כל הזמן שהוא מ**** לנו פה זה על חשבון הזמן הפרטי שלו וללא תשלום ורק על זה צריך להגיד תודה ולא לתקוף אותו.
    זכותו המלאה להפנות אותך לפורום אחר ואני הייתי עושה בדיוק אותו דבר אם היית כותבת לי דבר כזה בפייסבוק.
    זה פשוט חוסר כבוד וזילזול באדם שמטרתו לעזור!!
  • את באמת לא רואה את הדברים אה?!
    אם כך יש לך בעיה רצינית....
    חבל שמחקו את ההודעה , היית קוראת אותה שוב אולי את לא זוכרת איך התבטאת .... באיזו רמה... מה חשבת לעצמך?! רופא כל כך מוערך ומקצועי... איך יכולת לדבר אליו בצורה כזאת?!
    אני עוד ממש בשוק, מעולם לא נתקלתי בכזה דבר....
    לא הייתה לי כוונה לפגוע בך אלא לשים לך מראה מול הפנים, אבל מסתבר שאת עיוורת!!!
    הוא אמנם היה אסרטיבי בתגובתו אליך אבל ענה לך בצורה מכובדת ואת לעומת זאת ענית בצורה תלושה מהמציאות ברמה שהעמידה את כולנו בפה פעור ובשוק!!!
    אני הרגשתי צורך להתנצל בשמך, פעם ראשונה שאני מתנצלת על משהו שבכלל אין לי קשר אליו...
    שכחת שבזכות רופאים כמוהו קיבלת את המתנה שלך... הבת שלך...
    מה לעזאזל עובר עליך, אני לא מבינה...
    חשבתי שתביעי איזושהי חרטה , התנצלות, משהו!!!! להציל את כבודך...

אני מציעה לך מכל הלב, לעשות חושבים עם עצמך לבד... לטובתך...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • אנדריי מותק
    אני באמת חושבת שחבל לנו להוציא אנרגיות שליליות עכשיו, יש לנו מספיק אנרגיות להוציא על הטיפולים ואנחנו חייבות להיות רגועות.
    אז בואו לא נתקוף, זכות כל אחת לחשוב מה שהיא רוצה ואם את שואלת אז הבנות כאן מאוד אובייקטיביות ואומרות לך את דעתן.
    זאת בחירה שלך אם לקבל את הביקורת או לא, יחד עם זאת את לא יכולה לצפות לתמיכה אם את לא מבינה או רוצה להבין שמה שעשית לא בסדר.
    צריך לכבד כל אדם וכל דעה! בכל נושא הטיפולים יש המון רופאים מצויינים וכל אחד משתמש בטיפול אחר ובשיטה שונה. פשוט צריך לסמוך עליו!
    אם בחרת לשאול את ד"ר ישי אז כבדי את התשובה שלו גם אם הרופא שלך לא מסכים איתה. ואפשר להבין את היחס שלו אליך אחרי שפגעת בו בצורה כ"כ משפילה.
    זה חיים של בנאדם והתקשורת הזאת יכולה לפגוע בו בצורה רצינית ואת הנעשה אין להשיב.

בכל מקרה תחשבי על זה ואני באמת רוצה לעזור והכל מכוונה טובה.
    המון הצלחה!!!
  • ודרך אגב אני תמיד הזרקתי גונאל ביום השני/השלישי של הווסת אז לא מבינה מה הבעיה?
  • שושה מדהימה!!! יופי של תגובה
  • אנדריישלי

סורי עם כל הכבוד אני לא חושבת שמגיבים ורושמים לרופא כאלו דברים
    אפשר להתנסח אחרת ובצורה יותר יפה
    ולא להגיד לרופא "נפלת על השכל" או משהוא כזה ...
    סורי בסה"כ הוא כאן כדיי לעזור לנו
    והוא מישתדל כל יום להיכנס ולענות לנו
    ועושה את העבודה על הצד הטוב ביותר
    אז קצת הערכה .

וכמו שאמרתי אם יש לך משהוא איליו את יכולה לשלוח לו הודעה בפרטי

את לא צריכה להיפגע אומרים לך מה שחושבים וכל אדם טועה
  • קרין אני לא השתמשתי במילים כאלה כמו "נפלת על השכל" המילים האלה היו מיעדות לי מכן בשרשור "אנדרישלי".. בסה''כ כתבתי לו שככה לא מתנהגים..ואכן אני מחקתי את ההודעה שלי אליו כי יש יותר מדיי אי הבנה בגלל ההודעה..אני מכבדת את הדעה של כול אחת מכן כאן עליי חוץ מהמילים שרשמה שיר על ההצלחה בטיפול הראשון שלי אז אני יגיד רק דבר אחד בכול הסיפור הזה על תזכירו את הילדה שלי הבנתן? על תדברו עליה פשוט.. .. כמו שכבר ציינתי בהצלחה לכולן בטיפול , כי שלי כבר אבוד לגמריי קיבלתי את ה היום......
  • מיצטערת לישמוע

בע"ה טיפול הבא ....

• טוב הענין כבר מזמן יצא מפרופורציות

חשוב לי רק להבהיר - חלילה לא הזכרתי את ביתך במובן השלילי ולא התכוונתי לפגוע, המטרה שלי היחידה בכך שהזכרתי אותה הייתה במובן החיובי בשביל לעורר מחשבה אצלך שכביכול בזכות רופאים טובים קיבלת את מתנת חייך!!! זו הכוונה היחידה שלי באמירה הזאת.

מעבר להכל בלי שום קשר לכלום... מאחלת לך המון הצלחה בטיפולים, באמת...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • חבל שהמצב ירד לרמה נמוכה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה