סקי בהריון??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' שלום.
    אתמול גילית שאני נמצאת בשבוע 5 להריון. בעלי ואני אמורים לנסוע לחופשת סקי כאשר אני אמורה להיות בשבוע ה15. אני גלשתי בעבר ויש לי נסיון.אנחנו שוקלים לבטל את החופשה, אבל בכל זאת, עד כמה זה מסוכן אם אני אכן אגלוש אבל באופן מאוד מאוד זהיר?
    שאלות נוספות:
    - כאשר היתי בשבוע שני להריון היתה לי דלקת בדרכי השטן וצרכתי TARIVID.
    האם יכולה להיות לכך השפעה שלילית על העובר?
    - אני רופתא שיניים לילדים, ועובדת לא מעט עם גז צחוק. למיטב ידיעתי אין השפעה שלילית של גז צחוק על נשים הרות. אבל אני אשמח לקבל חוות דעת מקצועית, האם יש להמנע מעבודה עם גז צחוק או שניתן לעבוד כרגיל.
    אשמח לקבל תשובות.
    תודה מראש.

:)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. אם תגלשי מבלי ליפול או להפצע אז הכל בסדר, אבל ברור שכל נפילה/החלקה וכדומה היא יותר מסוכנת במצבך. כלומר גלישה לעצמה היא לא מסוכנת אבל סיבוכיה יכולים להיות יותר בעייתים כשאת בהריון

2. כעיקרון טריביד היא בעיתית בהריון, אבל אני מאמין שאצלך זה לא בעייתי כיוון שהיית בשבוע מאוד מוקדם. ממליץ לקבל ייעוץ מפורט מאחד מן המרכזים הטרטולוגיים - ראי טלפונים בקישור מימין "תרופות בזמן ההריון"

3. למיטב ידיעתי כן יכולה להיות בעיה עם גז צחוק, בעיקר כגורם סיכון להפלות.
    זה תלוי במידת (כמות,משך) החשיפה, אבל אם אין הכרח אני ממליץ להמנע
    גם כאן, אחד מן המרכזים הטרטולוגיים יכול לתת לך חוו"ד מפורטת

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה