החלמה אחרי ניתוח שקדים וכפתורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, מראש מודה למי שתענה!

סטפני היום שבוע אחרי ניתוח שקדים, שקד שלישי וכפתורים.

היא מדברת מאוד לא ברור, זה נורמלי שבוע אחרי? אחרי כמה זמן הילדים מתחילים שוב לדבר רגיל.

בנוסף, כואבות לה האוזניים. האם אחרי ניתוח כפתורים גם היה שבוע שהאוזניים כאבו? אני מביאה לה אקמולי ועובר לה עד הפעם הבאה...

מקווה שייגמר בקרוב!!! מסכנונה שלי.

אני בכל מקרה חשבתי לקחת אותה מחר לרופא שלה (הוא לא מקבל היום) ושיראה אותה, סה"כ היא נראית לי בסדר אבל שני הדברים האלה מדאיגים אותי.

תודה רבה בנות ושיהיה לכולן המשך יום נהדר!

10 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה
    רק רציתי לאחל החלמה מהירהההההה לנסיכה המהממת !
  • תודה מרינוצ'קה
  • החלמה מהירה למתוקה
  • אין לי הרבה מידע לתת רק לאחל החלמה מלאה ומהירה!!
  • הי.
    אחרי ניתוח כפתורים לא כואבות האוזניים בכלל. אולי כואב לה מהשקדים וזה מקרין לאוזניים.

מתי אמרו לכם לחזור לביקורת?

החלמה מהירה
  • תודה בנות
  • החלמה מהירה והדיבור יחזור לקדמותו במהרה
  • תודה שרית. את מדברת מניסיון בקשר לדיבור ?

• בקשר לדיבור, הקול משתנה קצת אחרי ניתוח שקדים.
    יכול להיות שנשמע שהיא מדברת מהאף גם בגלל הניתוח של הפוליפים.

תעדכני אחרי הרופא

• קודם כל בהחלט יכול להיות שינוי בקול אחרי הניתוח

והדיבור אכן נשמע כאילו הוא מהאף. הרופאה המנתחת אמרה לנו לבוא אם זה לא משתנה אחרי למעלה מחודש (או משהו כזה). אבל בינתיים הקול די חזר לעצמו

לצערי גם הנזלת הירוקה חזרה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה