היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אם מהבוקר אני רק מבשלת .. אז מי מוכנה לעזור עם הכלים? ?
17 תגובות
עמוד 1
בכייף הרגע סיימתי את שלי
אני אם את באה אלי לעזור לי גם
רינת שכנה שלי
את האמת זו תראפיה בשבילי. אני מדליקה את הרדיו ורוחצת במים חמימים ונעימים בכיף הייתי עוזרת.
תרפיה?????
אוייי. אני גם אוהבת לבשל, אבל לא סובלת לעשות כלים!!!
טוב אני מתפנה מפה לכוון הכיור. יאללה נתקתק אותם לפני שהקטנה תתעורר .. בהצלחה לי
יאללה, תשלחי הכל בתוך ארגז עם מונית, הכל ייכנס למדיח וישוב אלייך באותה הדרך עם שתי סלסלות כביסה לקיפול.
דווקא כלים אני אוהבת - לא אוהבת לבשל
בני ברק קרוב לציר ז'בוטינסקי
פנינוש מקווה שסיימת עם הכלים שלחתי לךם הודעה בפרטי בפייס
ככה ואני חשבתי שאנחנו חברות
אני כבר חודש עם מדיח... לפני זה בחיים לא היה לי בבית מדיח (גם לא בתור ילדה) ואני רוצה להגיד לך - שיש חיים לפני המדיח ויש חיים אחריו.
אז אם עוד אין לך - לכי תקני "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
את המדיח אפשר ורצוי לפני הבית. תחשבי שאת כל הבקבוקים, רוב הסירים, הצלחות, הסכו"ם - הכל נכנס למדיח! עונג.
בשביל מה יש בעל?
אני גם כבר התייאשתי מהכלים, אז לפני שנתיים קנינו מדיח קטן לשיש. אחלה דבר שבעולם!!! אני מאוד מרוצה! ויש לנו מטבח פיצי ודירה פיצית בכלל, הסירים הגדולים לא נכנסים אבל חוץ מזה סבבה You're my heart, you're my soul