הגיוני שאני רעבה כ"כ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה נסגר? 12 בצהריים ואני דופקת ספגטי בולונז...
33 תגובות
עמוד 1

• חחחחחחח חמודה שלי
  • בטח הגיוני.
    גם אני תמיד רעבה, אז הבאתי לי לעבודה קופסא עם גמבה אדומה וגזר חתוכים לרצועות ואני מנשנשת אותם (במקום חטיפים...).

• חמודות... חשבתי שאני אמורה לסבול מחוסר תיאבון... אפילו קיוויתי
    אמנם יש לי קצת בחילות, אבל זה לא מפריע לי לאכול...

ריס, נראה לי שאאמץ את השיטה שלך... שלא אסיים כמו פילה.
  • האמת בתחילה לא היה לי תאבון בכלל וגם עכשיו לפעמים יש לי בחילות
    איפול בהתחלה ירדתי 2.5 קילו שהעלתי אחרי אילת
  • לא ידעתי לגבי הגזר! טוב לדעת!

גם אני חשבתי שמרוב בחילות אולי אני ארזה קצת, אבל היו לי 3 שבועות של בחילות שרק אוכל עזר להם להעלם. עכשיו אין לי בחילות ורק רעב. פתאום סתם ככה הבטן שלי מקרקרת
  • שכחתי להוסיף פתאום יש לי בעיה לאכול בשר. אני רואה בשר ויש לי בחילה. בדרך כלל אני אוכל בשר, לא בכמויות, אבל אוכלת. מה שכן, כל הזמן בא לי גבינה לבנה.
    גם לכן יש את זה?

• לי קרה בשבוע האחרון שפתאום התחשק לי סלט ירקות מעורבב עם גבינה, מאכל שלא אכלתי לפחות שנתיים... ואתמול אחרי שחפרתי לבעלי שיכין לי בסוף אכלתי כמה ביסים וזהו...

אה, וגם אתמול כשהייתי צריכה לאסוף אותו מהרכבת וגיליתי שיש לי 5 דק' אקסטרא, נכנסתי מהר לחנות אוכל וקניתי זיתים ממולאים לימון כי התחשק לי לנשנש...
  • חחחח גם לי התחשק פתאום סלט עם גבינה.. אני אומרת לכן, אני מרגישה לפעמים כמו בטטה עצלנית ומפונקת.. אתמול שכבתי על המיטה מול הטלויזיה עם סדין חימום שמסביבי: שוקו בשקית, פסק זמן, גויאבה, קלמנטינה וקולה עם קרח.. בעלי חזר הביתה ונקרע מצחוק, הוא אמר שאם הוא לא היה רואה אותי הוא היה חושב שזה מיטה של שמנה ששוקלת מאתיים קילו.. מה עושים? אין שליטה, זה מצחיק..
  • וואו, הודיה- הרסת אותי...

ממש בטטה... מזל שמותר לנו להתפנק קצת... אבל באמת? גם גויאבה, גם קלמנטינה, פסק זמן, גם קולה וגם שוקו??? נראה לי שברת פה איזה שיא...
  • הודיה הרגת אותי מצחוק!!!!
  • זה לא מתאים ליייייייי! אחחח התינוק החמוד הזה.. אני מתחננת אליו "חמוד שלי, אבא שלך צריך להמשיך לאהוב אותי.. ובקצב הזה..."
    אז אני מבינה שאני יוצאת מגדר הנורמל.. אוף..

• אני דווקא בדר"כ אוכלת המון שטויות, ודווקא עכשיו כשאני משתדלת לאכול בריא ומאוזן יותר אני מרגישה שאני מתחילה ממש לעלות במשקל. נראה לי שעוד ממש מוקדם לעלות בגלל ההריון אז זה מוזר לי...
  • רציתי רק להגיד שזה ממש כייף שאתן ממשיכות לשתף בחוויות ההיריון בפורום הזה,
    ולא עברתן לפורום השכן...
    זה ממש נותן תקווה שגם אנחנו נגיע לזה בקרוב...
    המשיכו כך הריוניות!!!!
  • די בנות זה לא הגיוניייייייי
    רק אני לא יכולה לראות אוכל??
    הדבר היחיד שאני אוכלת כל היום זה קרטיבים כמו בהמה דופקת אותם אחד אחרי השני ובשביל שלא יהיה יותר מדי צבעי מאכל וסוכר אני התחלתי "לנשנש" קרח..
    וגם אני לא יכולה לראות בשררררררררר
    פשוט לא מסוגלת...
    ננסה להתנחם בזה שזה עובר עוד שלושה שבועות(ונאמר אמן)
    חחחחחחחחחח
  • בנות, בואו ננחש מה יש לנו לפי מצב האכילה שלנו.
    לפי דעתי, לקורין יש בת, כי הבחילות לא עוברות ולכולנו יש בן- סתם תיאוריה שהמצאתי עכשיו
  • אני חושבת משום מה לא יודעת למה שיש לי בן
    גם חמותי חושבת ככה חחחחח
    למרות שאני מתה לבת וגם ההורים שלי רוצים נכדה ( יש להם כבר נכדים ונכדה הם רוצים עוד אחת )
    בעלי כמובן רוצה בן
    אבל מה שיהיה שיהיה בריא ושלם

• אאאא ובנות אתן קורעות מצחוק בהמות שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  • גם לי יש תחושה שיש לי בן, ואני גם רוצה בן בכור
  • הי יקירות,

לי אין שום ניחוש, בינתיים יש לי שומשום קטן, וגם זה לא בטוח, עד שאראה את הבטא... מקווה ומתפללת שהכל יהיה בסדר.

אבל אם תשאלו אותי מה אני רוצה, אז אתן תשובה דיפלומטית, רק כדי לא לבחור: תאומים, בן ובת.
  • חחח מצחיקות אתן
  • לי לא משנה מה ייצא העיקר בריא ושלם או בריאה ושלמה..
    כל מי שרואה אותי אומר שזה בת מן תחושה כזו ...
    לי עדיין אין תחושה של מין... אינטואיציה או משהו כזה...
    רק בחילות והקאותתתת...
    האמת מוכנה לסבול ככה עד סוף השליש בע״ה עוד 4 שבועות ושאמן אמן אמן והלידה תהיה בע״ה קלה..
  • אני מהמרת על זה שיש לי בן בבטן , בגלל שבהריון הראשון (בת) היו לי המון בחילות ועכשו פשוט כלום!!
    וגם בגלל שיש לי בטן גדולה אז אולי העובר יותר גדול ?!
  • יולי באיזה שבוע את? אני מחר בשבוע 11 וכבר יש לי בטן קטנטנה..אם אני הולכת ממש עם צמוד אז אפשר לראות וזה הריון ראשון (ועוד רזיתי מכל ההקאות האלה...)זו גם הסיבה שכולם חושבים שיש לי בת...
    חחחחחחחחחחח
    מבטיחה לעדכן מה יש לי כשאדע..
  • מה?? אתן רציניות? יש קשר בין התחושות לבין מין העובר?
    האמת שקראתי בספר (סליחה על הפתיחות..) שאם הבחורה גומרת לפני הגבר, וזה ביום המדוייק של הביוץ 90% שזה ייצא בן.. ועד שלושה ימים אחרי מועד הביוץ, במידה ואת נקלטת זה ייצא בת....
    מה זה משנהההההה? שייצא בריא שמן וטרי, או שמנה בריאה וטרייה...
    ואני עדיין לא מפסיקה לאכול...
  • אפרופו לא מפסיקה לאכול...

עוד לא 12 בצהריים ואני טורפת בגט עם פלאפל... נראה לי שאפשר להכריז עלי כעל הדבה היומית! (הודיה, החלפתי אותך... )
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יפעתי קורעת אש !!!
    הודיה כל השטויות האלה של תופעות או העדר תופעות זה כל מיני סטיגמות שלא בהכרח נכונות !
    חברה שלי חשבה שיש לה בן כולם אמרו לה בן רק אמא שלה אמר יהיה לה בת
    בסוף היה לה בת
    באולטרסאונד כשראו את מין העובר והרופא אמר בת היא לא הצליחה להמשיך להתרכז משום שבנתה על בן חחחחחח
  • יפעתי, הרגת אותי עם השומשום! נראה לי שהוא כבר קצת יותר משומשום..
    חוצמזה מה שעצוב בסיפור שלי, שכולכן אוכלות דברים מסודרים ומשביעים, אני אוכלת כל דבר אכיל!
  • בננות!
    אני אמנם עדיין לא בהריון... אבל יש לי משהו להגיד בנושא
    אל תשתגעו עם האוכל פלייייז! כמה שאפשר כמובן.... מובן וטבעי שלאישה בהריון יש רצונות למיניהם, ודחף וחשק למאכל כזה או אחר... אבל תזכרו דבר אחד - יש גם חיים שלמים אחרי ההריון.
    הגישה ש"בהריון הכל מותר" , בכל שעה ובכל כמות , בלי לדפוק, היא מסוכנת... בסופו של דבר זה עלול להפוך להרגלי אכילה מאוד מגונים, שיהיה מאוד קשה להפטר מהם בהמשך, כמו גם מהקילוגרמים המיותרים.
    אז... לא להיות רעבות בשום אופן - כן. לאכול מגוון מזונות - כן. להינות מהחיים ולהרשות לעצמכן קצת יותר - כן! אבל קצת, לא לאבד את הברקסים...
    אז יפעת.. אני לא מסכימה שתאכלתי יותר מבגט אחד בשבועיים!
  • ענתי יפה שלי,

תודה על הדאגה... האמת שלא אכלתי באגט יותר משנתיים, ופלאפל יותר מחצי שנה, כך שאני דואגת לשמור על עצמי, ומדיי פעם מתפנקת.

ברור שיש חיים שלמים אחרי ההיריון, יש גם חיים במהלכו, ולא בא לי להיראות כמו לווייתן שנשטף אל החוף... אז אני לעולם לא אחשוב שמותר לי הכל.

מובן שיש לי סיפור ארוך עם דיאטות למיניהן ותוכניות שעשיתי, ואולי כדאי באמת שאתאמץ קצת יותר להתמיד בהן (וזה בלי קשר להיריון, בא לי לחזור להיות היפעת הספורטיבית, ששולטת יותר באוכל)... אבל אורח החיים שלי מאוד מקשה עליי- יוצאת לעבודה ב- 7:00, חוזרת הביתה בסביבות 20:00. אבל אני אציין שלעבודה לרוב אני לוקחת אוכל שאני מכינה בבית, וכמעט אף פעם (אולי פעם בשבועיים) קונה בחוץ.

וואו, יצא לי ארוך, כמו מן הצטדקות כזו שמסבירה "איך הידרדרתי ככה", לא לזה התכוונתי. פשוט האוכל הוא נקודה רגישה אצלי...
  • יפעת, ממוש! לא התכוונתי אליך ספיציפית, ולא רציתי לגעת בנקודות הרגישות. סורי אם זה מה שיצא...
    בשעות מצבי קצת יותר טוב משלך - יוצאת ב-7, אבל חוזרת ב-6 בד"כ, ככה שארוחת ערב בבית פחות או יותר מובטחת לי... אבל אלא הם חיינו, לא? ועם זה ננצח!
    גם אצלי אוכל זו נקודה חשובה מאוד. והיום אני כ"כ מזועזעת מעצם המחשבה שפעם לא ייחסתי כל חשיבות לעניין הזה, שהמודעות שלי כפולה בערך. יש לנו קר גוף אחד בחיים האלה, לכן חשוב לחיות איתו בשלום ולתחזק אותו כראוי
    מאחלת לכוווולן הריון עגול ובריא!
    ענת
  • ובנושא זה אומר שיש לי תור לדיאטנית החודש בעוד שובעיים
    אמנם אני מאוד משתדלת לאכול מסודר לואכול כמה שפחות מתוקים ומיותרים אבל אני אוכלת פה ושם כמובן שהכל בנורמה ואם בא לי מתוק אני משתדלת שזה יהיה פרי
    בכל מקרה החלטתי למען הסדר הטוב לפנות לדיאטנית שתרכיב לי תפריט המתאים לבייב ולי על מנת שלא אעלה הרבה במשקל ובכלל אני רוצה שתעקוב אחרי בהריון מבחינת משקל החלפת תפריט וכו

• הלווווווווווווו
    רק אני מקיאה פה ?!?!?!
    מבין כל ההריוניות?!?!?!
    רק אני בקושי אוכלת?
  • קוריני,
    איך כתוב פה באתר? "כל אחת מקבלת את זה אחרת ולכל אחת תופעות אחרות..." יש כאלו שאוכלות ויש כאלו שלא מצליחות לאכול כלום...

תתנחמי בזה שיהיה לך פחות לרדת אח"כ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה