שאלה על במבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאיזה גיל אפשר לתת?
    ממליצןת או לא?
    מישהי אמרה לי 4 יחידות של במבה זה כמו ארוחה שלמה?

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
19 תגובות
עמוד 1
  • אני נתתי לשניהם שהם היו בני 9-10 חודשיים ,תמיד הפחיד אותי האלרגיה לבוטנים אם יש
    לא שמעתי ש4 יחידות זה ארוחה
  • במבה דורשת השגחה ושתייה מרובה כי זה מחניק, אני נתתי במבה מגיל חצי שנה בערך ודווקא הרופאה המליצה לי ( הבת שלי לא אכלנית אז במבה זה פתרון מצויין עבורה) גם אם את נותנת תהיה בהשגחה עם בקבוק שתייה זמין וביסים פיצים פיצים

• אני לא נתתי במבה עד גיל שנה.

היא עושה ליחה.

לא שמעתי על 4 חתיכות.....

בשמת
  • אני מעדיפה להתחיל עם הדברים האלו כמה שיותר מאוחר..
  • אני נתתי מידי פעם מגיל 5-6 חודשים. אחר כך עברתי לעוגיות מטרנה בגיל חצי
    שנה. לא שמעתי על 4 יחידות אבל ניראה לי שיותר מהכמות הזאת זה הופך להיות
    כבד בשבילם.. . לדעתי עד 6 יחידות זה כבר מספיק להם. ובאופן כללי זה סתם נישנוש, המטרה היא הרי לא להחליף ארוחה בבמבה..[/

• במבה זה חטיף וחטיפים עדיף לתת כמה שפחות
    וכמה שיותר מאוחר.
    בריאל טעמה במבה פעם ראשונה בגיל שנה+
    4 חתיכות=מנה?
  • במבה זה דבר גרוע לתינוקות ובכלל. גורם לליחה מרובה ועלול ליצור דלקות אוזניים.
    מציעה לוותר- שיאכלו במבה אצל סבא וסבתא בימי הולדת וכו- ... זו לפחות הגישה שלי

• וואו, מיטלי, באמת פערתי פה כשראיתי את התגובה שלך... אכן לא אופיינית, אבל מאד לטעמי!!
  • ייאלה שכנעתם אותי שיאכלו במבה אצלסבא וסבתא

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"

• במבה מכילה בוטנים , זה אלרגן ועד כמה שהבנתי עד גיל שנה אסור בכל איסור..
    למה לתת להם במבה אם הם אוכלים דברים אחרים יפה
    ומה יהיה איתך ?
    כל הזמן אנחנו מתפספסות בפייס.

דברו איתי בפייסבוק

• אני נתתי לאיילי קרוב לגיל שנתיים.אני בגדול לא בעד ה"זבל" הזה.זה לא בריא.אבל בגן נותנים להם בימי הולדת ובימי שישי.אז התגמשתי קצת ואני אפילו נותנת לו טיפה מידי פעם.
    55555
  • אני מאוד מחמירה עם מאכלים מסוג "זבל" ועם טלוויזיה לתינוקות!
    רק לא מזמן (לפני איזה חודש) נתתי לנתנאל במבה ורק בגלל שהינו בחנות, והוא ראה במבה והתחיל לצרוח!!!!!!!!!!! מסתבר שבגן נתנו להם קצת כשחגגו למישהו יום הולדת, אז הוא זיהה....
    אני אומרת, כמה שפחות וכמה שיותר מאוחר!
  • מיטל אל תהרגי אותי אבל תכלס בואי נדבר על העניין שוב עוד שנה ככה סבבה?

ואורלי אם אני זוכרת נכון התחלתי לתת מגיל שנה בגלל האלרגן אבל אני באמת לא בטוחה סורי

• סיוני למה שאהרוג אותך?

• כן מיטל צודקת
    הרופאת ילדים שלי תמיד טוענת שבמבה עושה ליחה+דלקות אוזניים
  • התחלנו להביא במבה בסביבות גיל שמונה חודשים

• נתתי ללולי לטעום בגיל 6 חודשים, מאז היא חולת במבה :)

• אני מאוד גמישה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה