חדשה ולחוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני בד"כ רק קוראת פה את ההודעות, אתן כולכן כול כך מקסימות שהחלטתי הפעם להצטרף ולקבל את עזרתכן...
    לאחר בעיה בזרע אצל בעלי, אנחנו מתחילים בשעה טובה טיפולי הפריות.
    נקבע לנו תור לעוד שבוע לפתיחת תיק באיכילוב.... יש לנו כבר את כול הבדיקות הדרושות עברנו כבר את הוועדה והכול מסודר.
    מי שהיא יכולה להסביר לי קצת מה התהליך אחרי הפגישה? אחרי כמה זמן מתחילים את כול הזריקות? אחרי כמה זמן מתבצעת השאיבה? ההפריה?
    אני ממש חוששת ומפחדת לקראת כול התהליך הזה....
    אודה לעזרתכן!
6 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה ולשהות קצרצרה!
    את יכולה להתחיל בלהיות רגועה כי הכל לטובה ובסוף זה יקרה, רק צריך המון סבלנות.
    לגבי הטיפול זה שונה בין רופא לרופא ובין מטופלת אחת לשנייה.
    ברוב המקרים מתחילים זריקות ביום שני/שלישי לוסת ואחרי כשבועיים שאיבה ואז החזרה אחרי כיומיים.
    אני ממליצה לך להיכנס לגוגל ולקרוא קצת על תהליך IVF. בנוסף יש גם אחות בכל מרפאה שעושה הדרכה, אם לא הציעו לך אז תבקשי.

שיהיה לך המון הצלחה ואנחנו כאן בשבילך
  • ברוכה הבאה לפורום הממכר שלנו, בתקווה שתתפני לפורום השכן במהרה
  • היי,גם אני מאחלת לך שהות קצרה ביותר אצלנו ושתעברי לפורום השכן,לכל מקרה כאן תמיד תהיה לך אוזן קשבת וכתף תומכת,כמו שהמקסימות למעלה רשמו לך לקרוא קצת על הטיפולים בכדי לדעת איזה תהליך את תעברי ,לדעתיהאישית רצוי להיות כמה שיותר נינוחה ורגועה ולשאול הכל, אין לי מושג מה התהליך בבית חולים ציבורי אז אני מאחלת לך להתחיל בתהליך כמה שיותר מהר . בגדול התהליך הוא מאד אישי ומשתנה בהתאם לגוף של אחת ואחת .השאיבה לא מפחידה כמו שמתארים,זה ממש לא נורא,ההחזרה נעשית בד״כ יומיים שלושה אחרי שאיבה תלוי אם הצליחו להפרות ובכמות של כמה תאים,ההחחזרה היא תהליך דומה כמו של הזרעה,אם עברת הזרעה... אם יש לך שאלות נוספות,גם אם נראה לך שזה טיפשי לשאול אל תתביישי ,תשאלי ! שיהיה לך המון בהצלחה ,טיפול ראשון ומנצח
  • תודה רבה על התגובות המהירות והמעודדות!
    עוד משהו קטן.... אז בפגישה הראשונה הרופא מחליט איזה זריקות אני צריכה לקחת ? ואני מתחילה את הזריקות עוד באותו החודש כשהמחזור מגיע?

• היי ברוכה הבאה מקווה שלשהות קצרצרה
    בפגישה הראשונה אתם תקבעו את הפרוטוקול של הטיפול שלך
    איזה זריקות את תקחי ובאיזה מינון, תקבלי דף שבו תרשמי את המינון ובאיזה יום הזרקת כדי שיהיה מעקב
    הרופא גם ימלא בדף הזה את התוצאות של הב.דם ואולטראסאונדים שתעברי.
    תלוי בטיפול שיקבע לך את תתחילי במחזור שיגיע
    השאיבה תתבצע בהתאם לתגובה של הגוף שלך לזריקות. ברגע שיהיו לך זקיקים גדולים ויפים יקבעו לך שאיבה וכיומיים עד ארבעה מים לאחר מכן החזרה של עוברים.
    זה בגדול, יש בויקיפדיה הסבר די מפורט על זה, מצ"ב לינק:
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%94_%D7%97%D7%95%D7%A5-%D7%92%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%AA

בהצלחה
  • ברוכה הבאה לפורום המדהים שלנו!!!
    גם אני כמו הבנות, מאחלת לך שהות קצרצרה!

אני לפני הזרעה 3 ולכן לא אוכל לתרום לך מידע אישי...
    שיהיה בהצלחה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה