מצטרפת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי היקר,

אני יודעת שאתה תמיד פה בשבילי ובשביל כולן!
    מייעץ,מרגיע,משקף-מצב ותמיד התשובות מלוות בניחוח של ענווה וצניעות מיוחדת במידה.

אני מאוד מוקירה את הגישה-ההוליסטית שלך כרופא וכאדם לכל תק'-הפוריות בחייה של אישה, שמשלבת גוף ונפש.
    הרבה פעמים מצאתי אותך מרגיע ונוסך תיקווה בתק' המופלאה והניסתרת,העמומה לעיתים,שבה הרבה פעמים,הפוריות טמונה בשלווה-הפנימית ובאמונה ודבקות,שהנס יקרה,עם הרבה אופטימיות וגישה-חיובית לפוריות במקביל למה שהרפואה-המודרנית מציעה בזמננו.

אני מעריכה את העובדה,שאתה גומל חסד ומעניק שפע מעצמך לעולם,אתה אדם מיוחד ואתה יקר לנו כאן מאוד!

אני כרגע לא בתק' שבה אני שואלת שאלות וייתכן משום-העובדה שאתה נוסך בי רוגע בעצם קיומך-המבורך כאן!

במיקצועי (חינוך-מיוחד), חלק מתפיקידי הינו לדאבוני לקבל "ריקושטים" ממטופלים,שאינם לוקחים אחריות-אישית לקיומם..והם חושבים,שדווקא משום רצוני להושיט להם יד,הם יכולים לראות בי "כתובת" לתיסכולם.
    אני מייצגת עבורם את כישלונם-האישי,דווקא משום שאני באה לעזור להם.

כיום,אני מבכרת לעבוד בשיתוף-פעולה עם בעלי הניצוץ-הפנימי לצמיחה ולפריחה אישית ואני מצידי מסייעת להם במתן כלים-פרקטיים להצלחה.

1 תגובות
עמוד 1
  • תודה

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה