נכון החודש התשיעי לא זז??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל כך לאט אני פשוט מרגישה כל יום כל שעה... ואני כולה 37....
    מחכה בקוצר רוח שיעברו שלושת השבועות הבאים!!..
12 תגובות
עמוד 1
  • חודש תשיעי זה שנהההההה....
    [

• אני גם כבר חסרת סבלנות כי אני נורא מסוקרנת איך הבובה שלי נראית וכבר בא לי לחבק ולנשק אותה ולשחק איתה, אבל נצטרך להמתין בסבלנות כי בכל מקרה רק הם מחליטים מתי בא להם לצאת
  • ג'ני את קלטת שאת מכירה אותה אבל לא מכירה אותה בכלל.....
    ככה זה אחרי שהם נולדים, אנחנו מתחילות ללמוד ולהתרגל האחד לשני. זה כל כך כיף והזוי, היא הרי היתה בתוכך 9 חודשים שלמים.
    זה תענוג לגלות משהו שפתאום מרגיע אותם.
    דרך אגב אני היתי מזמזמת שיר אחד במשך כל ההריון, והשיר הזה היה מרגיע את אוריקי כשהוא היה בוכה כי זו היתה מנגינה מוכרת בשבילו.
    [

• כשחודש תשיעי הופך להיות גם עשירי ואת יולדת בשבוע 41+4 וגם זה בזירוז,
    אז כן!!! הוא באמת לא זז! [/

• ליבי - אני האמת כל הזמן מדברת איתה ומשמיעה לה את המוזיקה שאני אוהבת. נראה אם היא תזכור משהו מזה אחר כך
  • הם זוכרים.
    [

• מממממש לא זז!!!! נ צ ח !!
    אני כבר חסרת סבלנות
  • בהיריון הראשון באמת לא זז לי...

עכשיו- הכל טס.. כל ההיריון... בכלל לא מרגישה אותו.. כנראה בזכות הקטנים שלי...

מוזר- אבל אני לא רוצה שיגמר.. (כנראה מרוב הפחדים והחששות..
  • יו להיכנס לעשירי לא מקנאה בך!! מקווה שאני לא יגיע לזה.!!
  • לא סתם אומרים שההריון של אישה נמשך שנה ו-8 חוד' -
    החודש האחרון אשכרה נמשך שנה...
  • מזה לא זז? אין דברים כאלה. נתקע ונתקע עד שפתאום יום אחד הכל קורה והכל מרגש ותאחזי באוצר שלך...

מרוב שהייתי חסרת סבלנות לחצתי כ"כ חזק המיילדת היתה ככה

• דווקא אצלי זה עבר מהר מאד
    אולי כי ממש ציפיתי וחיכיתי!
    וגם ילדתי ב 39 אז זה התקצר בשבוע!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה