הייתם מוכנות ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
12 תגובות
עמוד 1
  • מעניין אם מותר הלכתית ?
  • באמת מעניין ....

קודם השאלה אם אנחנו יכולות לתרום ?
    כי אנחנו בעצמנו עוברות את זה ....
  • אכן הייתי מוכנה.. לפחות לעזור למישהי להגשים את החלום שלה..גם בלי שום קשר לתשלום.. מצד שני לדעת שאי שם יש לך ילד שחיי ואת לא מכירה אותו הריי הוא שלך עם הגנים שלך ואפילו דומה לילדים שלך ולך..זה קצת יותר קשה לקבל..אבל בהחלט הייתי שוקלת דבר כזה..
    [url=http://www.familylobby.com]

[url=http://en.picjoke.net]
  • ללא ספק היתי מוכנה כמו שהחלום שלי שיהיה לי ילד היתי מוכנה להגשים למישהי אחרת
  • חייבת להיות אמיתית ולאמר שלא הייתי מסוגלת!
    זה הכי שלי, גם אם זה יהיה ילד עם זרע של מישהו אחר, זאת הבייצית שלי, הגנים שלי.
    זה כמו שהייתי הולכת לאם פונדקאית.. והילד שלי מהביצית שלי.

זה מה שאני מרגישה ושמחה לדעת שיש כאלה שיכולות לחיות עם זה ולתת אפשרות לאחרות להיו אימהות.
  • לא רק שהייתי מוכנה, הלוואי והביציות שלי היו כאלו שוות שיכולתי לתרום מהן- אני הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים ובלי קשר לכסף,
    אין דבר ממלא יותר מנתינה.

• אני בדיוק דיברתי על זה עם בעלי לפני שעברנו את ההפריה הראשונה
    תמיד חשבתי שאם אוכל לעזור במשהו למישהי שמתקשה להכנס להריון אני אעשה
    אם זה פונדקאות או תרומת ביציות או כל דבר אפשרי..
  • מדהים...

אני לא בטוחה שהייתי הולכת לתרום סתם ככה ביום בהיר, אבל אם הייתי שומעת מסביבי שיש מישהי שאני מכירה וצריכה עזרה, כנראה שבשבילה הייתי רצה לתרום!!!

• וואווווו לא פשוט בכלל אם זה היה לגיסתי / לאחים שלי אני לא יודעת הייתי רוצה להגיד שכן אבל קשה לי
  • דווקא למשפחה פחות הייתי רוצה כי אז הילד/ה יהיה בסביבתי וזה מעורר מחשבות,
    אבל לאשה זרה שלעולם לא אפגוש- למה לא??
  • אסור אסור אסור!!!!
    למרות שזה מחווה יפה לתת לאישה ילד... הלכתית זה אסור ... תארו לכם שמישהי תורמת למישהי ביצית.. האישה שקיבלה את הביצית לא יודעת מי התורמת, הילד שלה גודל ויכול להתחתן עם הבת של האישה שתרמה בלי לדעת מזה בכלל!!! הלכתית זה הכי אסור, כנ"ל לתרומת זרע.. תחשבו על זה..
  • נראה לי מוזר שהלכתית זה אסור. איך נשים שלא מבייצות יקיימו מצוות פרו ורבו?
    מה אם מצוות ההשתדלות?
    אני בעצמי לא יודעת אם הייתי הולכת ותורמת, רק בגלל כל התהליך שמסביב, הרי האישה התורמת צריכה לעבור את כל התהליך שאנחנו עוברות. זריקות, בדיקות, שאיבה.. אני מניחה שהייתי מוותרת על זה, אבל אם כבר היו נשארות לי בייציות טובות אחרי טיפול שלא היה לי צורך בהן הייתי תורמת בכיף...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה