-
מהממת!!
זכותך לא להופיע ולהוריד פרופיל אני עשיתי את זה באותו חודש שנקלטתי(מאחלת גם לך)
אני בסדר גמור מתקדמת עם ההריון המדהים הזה...
סובלת המון מבחילות והקאות עד כדי רמה שאתמול ממש התייבשתי והייתי במיון 10 שעות עם עירויים..(אבל הכל בסדר)
אני מאחלת לך מאמי המון המון בהצלחה אל תתייאשי זה יגיע וכשזה יגיע זה יהיה יקר מפזזזז
מפזרת עלייך המון אבקת הריון ...
אוהבת..
-
גל, קודם כל זה בסדר שאת לא זוכרת אותי ולא מתגעגעת אליי, אני לא כועסת.. חחח סתם אני צוחקת..
אני רק רוצה לאחל לך המון הצלחה, שבעז"ה זה יהיה החודש שלך ועד כמה שאני זוכרת את היית נותנת פה המון תמיכה לכולן, אז הלוואי שעוד החודש תיקלטי ותהיי המאושרת באדם (ובפורום) מחזיקה לך אצבעות.

-
יה התגעגעתי אלייך לא הבנתי לאן נעלמת.... אני בסדר ככה ככה לא מצליחה יותר מדי לתפקד זה לא פיקניק כמו שחשבתי אבל אסור לקטר... אני מאחלת שכל זאת החודש הוא שלך ויהיה בסיידר!!
-
מאמי איזה כיף שזכרת אותי!!!!!
-
באמת נעלמת להרבה זמן, אבל זו זכותך.
שיהיה לך בהמון בהצלחה.
אני מחזיקה לך אצבעות שהחודש תקלטי!!
-
gals מאמי התגעגעתי
אני מבינה אותך אבל אל יאוש הכל יצליח לך הכל עניין ש זמן ותזכרי הכל לטובה
אני בטוחה שבקרוב תתבשרי בחדשות טובות
תהיי אופטימית וחיובית תהני מהחיים מאמי הכל יהיה בסדר
-
הי גלגל,
מה המצב? התגעגעתי מאוד...
גם אני לקחתי בחודש שעבר פסק זמן מהפורום, הרגשתי שההתעסקות פה עם הנסיון להיכנס להיריון רק מקשה עליי להתמודד עם הכישלונות שחוויתי...
תודה רבה יקירתי, על כל האיחולים... האמת שעשיתי הבוקר בטא, ועד שלא אראה את התוצאות בעיניים אני לא אאמין לגמרי שאני בהיריון... קצת מפחיד אותי שהוא התחיל בדימום, שאולי התוצאה הביתית היתה שארית של משהו שהיה ואיננו. זו גם הסיבה שקשה לי לישון בלילות (חוץ מהעובדה שחם לי כל הזמן בערך!).
אבל נקווה לטוב... התוצאות צריכות להתקבל הערב או מחר בבוקר. תחזיקי לי אצבעות? ואני אחזיק לך ולכולן פה, שתהיה הצלחה גדולה בקרוב, אמן.
נשיקות יקירה,
יפעת.
-
היי גל, באמת לא שמענו ממך הרבה זמן........
הלוואי שהחודש הזה יהיה ה- חודש שלך
-
יפעתי אני מחזיקה לך מלא מלא
-
תודה הלן,

איכשהו התחלתי לדאוג ממש עכשיו... שאולי טבלתי יותר מדיי זמן את המקלון ולכן התשובה חיובית, או שהדימום העיד על משהו שהתחיל ונגמר.
אני מפחדת מהתוצאה.

-
יפעתי, אל תדאגי...
כשחמתי נכנסה להריון של בעלי היה לה דימום כל חודש כמו מחזור בחודשים הראשונים...
והיא ילדה לידה רגילה ותקינה את החיים שלי בעלי היקרררררר
-
הי נשנוש,
תודה לך... הרגעת אותי קצת. היה דימום חלש יומיים בערך, שנפסק. עכשיו יש רק הפרשות לבנות.
אני משתגעת פה, מחכה לתוצאות שאמרו לי שיהיו רק היום בערב לכל המוקדם, או מחר בבוקר. אלוהים אדירים, איזה לחץ. לא מסוגלת להתרכז בכלום.
-
למה כל כך מאוחר??
באיזה קופת חולים את?
-
אין לי מושג למה זה לוקח כ"כ הרבה זמן... כששאלתי היא אמרה לי שמחר בבוקר אראה את התוצאות ושאלתי בהלם ממש- רק מחר בבוקר? אז היא ענתה שאולי אוכל לראות היום בערב. אוףףףףףף הציפייה הזו הורגת אותי.
-
מוזר
-
יפעתי, גם לי לפני חודש בערך (הייתי בשבוע 5) היה דימום קל, שנמשך יום בערך...
הרופא אמר לי לנוח ואם נפסק לא להתייחס.. לא נראה לי שיש לך מה לדאוג...
-
גליה, חמודית, איזה כייף שחזרת!!!

אל תתבאסי, הכל יהיה בסדר. עם מה שהולך פה בפורם לארחונה, עם כל ההריונות שצצים כמו פטריות אחרי הגשם... אנחנו חייבות להתיישר עם כולן ומהר

ואם ברצינות... לא קל להתאכזב, גם לא קל לא להכנס לסוג של לחץ... אבל בכל זאת צריך לנשום עמוק, לחייך, ולהנות מכל יום ומכל רגע. וכשההתעסקות בנושא מתחילה לסגור עליך - להעלם קצת מהפורום, לנוח.
יפעת! אל דאגה, יפיופה שלי! הבטא תהיה בסדר, ואת תהיי בסדר, נשאר רק עוד כמה שעות של המתנה... קטן עליך

תעדכני!
-
איזה כיף לקבל את כל התגובות החמות מהמהממות שלי!!!
לגבי ההתבאסות והלחץ, יש לי ימים שאני לא מתייחסת לנושא הזה בכלל ורק מוחקת ולא חושבת על זה, ויש ימים שאני פשוט שוקעת וכל העולם ואחותו ואימא שלו יודעים שבאותו יום לא כדאי לדבר איתי. אני פשוט חיה את זה ואין מה לעשות, זה לא רק הרצון המטורף שלי, אלא גם של בעלי החמוד, שגם אחרי 12 שעות של יום עבודה חוזר הביתה ונותן את כל כולו כי הוא יודע שחייב, וגם כי הוא רוצה...
-
גליה מאמי אני לא זיהיתי ולא הרגשתי את הביוץ שלי אף פעם
אם כי דווקא בחודש שנקלטתי היו לי בזמן המשוער שבו נקלטתי כאב באזור הכליות והיה נדמה לי שזה כאב גב כי היה לי מאוד כואב לזוז להתכופף להתיישב וללכת ואז זה פתאום עבר
לא קישרתי אז אבל בדיעבד כנראה זה היה זה כי זה תואם לתאריכים נקלטתי בהם וגם תואם לשבוע
הכל תואם !
בכל מקרה אני רוצה להגיד לך שאף פעם לא היו לי הפרשות מיוחדות, כאבים מיוחדים או בכלל סימנים לא ידעתי בכלל מתי אני מבייצת
ככה שאת לא יכולה לדעת !
-
הלנצ׳וק יקרה שלי, כמה את מתוקה פשוט אין עלייך איך שאת מנסה להכניס אותי לאופטימיות...
את האמת, אם, במקרה, איכשהו, לא יודעת מאיפה אני בהיריון, אני פשוט אקרע מצחוק. פשוט אתפקע. כל ארבעת החודשים האלה, לפני ביוץ יש לי הפרשות צמיגיות ממש, ואני גם מרגישה את הדקירה הזו באחד הצדדים של הגוף. הפעם לא היה לי אף אחד מהם... תראי, יכול להיות, למרות שאני לא מאמינה, שבגלל שאני ובעלי התחלנו להרביץ עבודה ישר איך שנגמר המחזור, אז אולי היה בי כ״כ הרבה זרע, שזה התערבב עם ההפרשות, והם לא יצאו צמיגיות. אבל כמובן זו רק השערה...
יש לי שאלה אלייך, ובכלל לאלו שנקלטו - האם הפטמות שלכן התכהו מאז תחילת ההיריון??
כי תמיד הפטמות שלי ורודות, והצבע שלהן השתנה קצת משום מה... (איזו שאלה אינטימית הבאתי לכן אה?!?)
-
הפטמות שלך התכהוו??
-
לאאאאאאאאאא........ לא יכול להיות... נראה לי שאני סתם מדמיינת...
גם החזה לא ממש כואב לי ואין לי ממש סימנים אז לא נראה לי..
-
תקשיבי החזה לא חייב לכאוב!!
היתה כאן משהי שנקלטה, והפילה לא עלינו ובהריון הזה כאב לה החזה והפטמות...
בהריון השני שהיא נקלטה לא כאב לה בכלל החזה!!
והיא דברה על זה כמה שהריונות שונים אחד מין השני..
אז יש סיכוי גדוווווווווווווווללל
-
טוב עכשיו את ממש מפחידה אותי, כי הפטמות שלי מאוד כואבות, אם נגיד בעלי שם עליי את הראש (המפונק...) אז אני צורחת!
טוב אני לא בסרטים, אני לא בסרטים!!!!!! הכל רגוע...
-
יאווווווווווו אני במקומך כבר עכשיווו הייתי מבצעת בדיקת הריון את 100000000000%%% בהריוןןןןןןן
יאוווו קלוולולולולולוללו אני כבר מתרגשת בשבילךךך בטוח שעוד רגע תפרסמי שרשור "יצאו לי 2 פסיםםםםםםםםםםםםם"
-
אדווה, אין סיכוייייייייייייי ואפילו הקטן ביותר שאני עושה עכשיו בדיקה... אחרי כל הפעמים האלה שהייתי בטוחה שאני בהיריון ורק יצאו לי בדיקות שליליות, יעבור הרבה זמן עד שאני אעשה...
קודם כל אני אראה אם אני לא מקבלת שבוע הבא. אח״כ אני אחכה עוד כמה ימים טובים ואז אם באמת לא יהיה לי סימני מחזור, אז רק אשקול לעשות בדיקה!!! אני לא יכולה להרשות לעצמי בכלל להאמין בזה ושוב להתאכזב. לא רק אני אשבר, אלא גם בעלי. אני צריכה לקחת את עצמי בידיים, להירגע, ולחיות כאילו הכל כרגיל.
ועם כל זה, אני מתפללת שאת צודקת...
-
רגגע מתי את אמורה לקבל? או יותר נכון "לא לקבל"..?
האמת שלא קראתי את כל מה שרדמת בשרשור הזה שניה אני אקרא
-
אהה אוקי, אה אין לך בכלל איחור עדיין...
כן אז תחכי עוד שבוע ככה לבדיקה או לפחות עד אמצע שבוע הבא.
אבל יש לי ממש הרגשת שנקלטת לפי התיאורים, פטמות כואבות, כהות....
-
גל יקירתי, טוב שחזרת לבקר!!!
אני חייבת לומר לך שגם אני בחודש שבו החלטתי לשחרר קצת והתנתקתי מהפורום (טוב, לא לגמרי, הצצתי מדי פעם רק כדי להתעדכן)

דווקא אז נקלטתי , אחרי 8 חודשי נסיונות!!!
אז קודם כל להירגע, אם אנ י לא טועה את עדיין לא מנסה חצי שנה, נכון?
אמן שהחודש יהיה ה ח ו ד ש , לי הפטמות עדיין לא התכהו ולא היו לי שום סימנים מוקדמים חוץ מכאבי מחזור רגילים לגמרי , בכל מקרה מוקדם עדיין להספיד

וגם אם לא החודש אני בטוחה שזה יגיע בקרוב!!
רעות
-
אדוונת, תודה רבה מאמי, מהפה שלך למעלה, אני באמת אחכה לשבוע הבא ואראה מה קורה.
רעותי, אני מנסה ארבעה חודשים, מאז שהתחתנו... אני ממש רוצה שזה יקרה וכנראה הרצון מביא איתו לחץ שמונע ממני להיכנס להיריון... אני ממש לא יודעת מה קורה החודש, אם קראת את כל ההודעות פה, אז רשמתי גם שאני לא יודעת בכלל אם בייצתי החודש... אבל אני כבר אהיה חכמה יותר שבוע הבא...
בינתיים אנסה להתעסק בדברים אחרים, ובחדשות הטובות שלאט ממלאות כאן את הפורום..!
רעות איזה שבוע את?
-
אה ראיתי, שבוע חמישי...