שאלה על שאיבת חלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כן, אני יודעת שהנושא טחון כבר כ"כ הרבה פעמים, מקווה שלא תכעסו
8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי למה שנכעס? בשביל זה אנחנו פה
    מה אני אגיד שחפרתייייייייייייייי על זה?

• מנסה לענות:

• מאמי בשביל זה אנחנו פה!

אז ככה:

לגבי העירבוב של השאיבה, את יכולה לערב חלב שנשאב ב24 שעות. אבל החלב ששאבת בפעם האחרונה יהיה באותה טמפרטורה.
    נגיד יש לך 50 סיסי שאוב במקרר, שאבת עכשיו עוד 30 סיסי, תכניסי את ה30 סיסי גם למקרר, ושהוא יתקרר תוכלי לערבב בין שניהם.

לגבי השאיבה, את יכולה לשאוב את הצד השני בזמן ההנקה, אבל השאלה אם אמילי תרצה קצת תוספת.
    לגבי השאיבה טיפ שלי, מה שאני הייתי עושה 10 חודשים.
    שעידן היה הולך לישון, הייתי עושה לי מקלחת חמה חמה, לוקחת לי ספר, מתישבת בפינה שקטה ומתחילה לשאוב. ככה אני נינוחה, (המים החמים גם עוזרים לשיחרור החלב), וככה הייתי שואבת. זה בערך שעה אחרי שעידן אכל, כך שהיה מספיק להיתמלא.

לגבי חימום החלב,
    להכניס את החלב למים פושרים, לא רותחים!!!
    שהם כם נהיים קרים, הייתי מוסיפה מים חמים.
    שהחלב הופשר, הייתי שוב מוסיפה מים חמים, יותר חמים בפעם קודמת.
    אסור להכניס ישר למים רותחים, החלב מאבד מערכו.

מקווה שעזרתי
    וסורי על המגילה

• כמובן לא מים רותחים

• הנקתי כחצי שנה והייתי עושה את זה לקראת הסוף כשהחלב התחיל לאזול...

זה לא נורא... כל עוד זה מאותו היום.

את החלב הייתי מחממת בקערה עם מים רותחים

הייתי מקפיאה רק כשתכננתי להעדר למספר ימים (כשהיינו בחו"ל למשל)ומפשירים את זה בצורה הכי פשוטה... מוצייאים את החלב כמה שעות לפני זה ומעבירים למקרר זה מתחיל להימאס ואת יכולה לשים את השקית (שקיות מיוחדות להנקה) במים חמים עד שזה נמס
  • ענו לך תשובות מעולות...
    [

• את יכולה לערבב כל עוד זה מאותו היום ובאותה הטמפ'..
    כלומר תני ל2 הבקבוקים לשבת כמה שעות במקרר ואז תערבבי.

תראי אלי, זה מה שעבד. הייתי מדלגת על ארוחה אחת ושואבת...
    כי אם הנקתי ואז שאבתי (גם אחרי שעה וחצי שעתיים) לא היה יוצא לי הרבה... סתם מבאס וכואב.
    אבל אולי אצלך זה יהיה אחרת.
    וכמובן אם הנקת בצד אחד ואמילי לא רוצה צד שני- אז תשאבי את הצד השני אחרת הוא ינזל.... ואז מצאת לך פתרון!

בפריזר זה חצי שנה
    ומפשירים על ידי הוצאה למקרר לכמה שעות לפני השימוש, אם יש לך זמן, ואז במים חמימים
    או אם אין לך זמן, ישר למים חמימים (לא רותחים)

וכשמפשירים לא לשים את הבקבוק ככה סתם.. אלא לערבב אותו בתנועות סיבוביות בתוך המים החמים.
    להעמיד, לסובב לכמה שניות, להעמיד , לסובב לכמה שניות

עכשיו לפעמים הבקבוק חם מבחוץ והנוזל קר מבפנים
    אז תבדקי על היד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה