האם הייתם מוכנות ?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• ובבקשה אל תענו ישר "כן בטח " תחשבו דקה שתיים

עד היום היה אסור "לסחור" בתרומת בציות בארץ
    ואתמול אושר העניין שאפשר לאשה לתרום בציות

האם הייתם מוכנות לתרום ? ?

והדבר כרוך בכך שאת צריכה לעבור .....
    - זריקות הורמונים יום יום במשך 3 שבועות כל יום אותה שעה בערך 2 זריקות
    - מעקב ב.דם + אולטרסאונד כל יומיים שלושה
    - שאיבת הבציות שזה כרוך בהרדמה מלאה (לא להרבה זמן בערך חצי שעה)

וזהוא !
    ובסוף הנחמד הוא מקבלים 10,000 ש"ח

יש כאן כתבה על העניין :
    http://www.mako.co.il/ninemonth-fertility/before/Article-40ac0c16aee5331006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1938234011
    סתם מעניין אותי .... אני כבר עוברת תתהליך הזה המון פעמיים
    כך שאני כן הייתי עוברת אותו שוב ... רק בכדיי לתרום
    אבל מי שלא עוברת ... מעניין אותי מה אתן חושבות
    אם כן הייתן מוכנות ?
    שיהיה המשך יום מקסים
29 תגובות
עמוד 1
  • יודעת מה? נראה לי שכן!
    מצד שני אני בת מעל 35 שנה....
    מכל הלב עם כל האהבה - שתצליחו ותיכנסו להריון מלא שלם ומשעמם ותצאו בידיים מלאות בתאומים בריאים ומופלאים

• אני לא יכולה לעבור את התהליך מסיבות בריאותיות, אבל קשה לי להאמין שהייתי עושה את זה.
    לא בגלל שההשקעה לא שווה את ה10,000 שקל או את האושר של המשפחה שתקבל את הביצית אלא בגלל שהיה קשה לי לחשוב שיש לי עוד ילד ביולוגי איפהשהו.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני לא הייתי מוכנה... בדיוק כמו שלא הייתי מוכנה שבעלי יתרום זרע
    הבלעדיות היא למפעל שלנו בלבד :):):)
    אם חלילה אחותי הוא מישהו מדרגה ראשונה שלי היה זקוק..אולי כן הייתי תורמת רק בשביל המטרה הזו
    אבל בהחלט לא לאנשים זרים

• האמת אני חושבת שכן אבל בכל זאת אני צריכה לישון על זה כי מהלידה של טליה הכוח סבל שלי שואף ל0

• קודם מאחלת לך בקרוב הריון תקין מלא וארוך

• ממש לא ! סליחה כן..עד כאן

וזה לא קשור לתהליך...את התהליך בטח ובטח היתי עוברת אם היתי צריכה את זה בעצמי...אבל עבור תרומה? ועוד בכסף? ממש לא !
    אבל יש מצב שכם היתי תורמת למישהו קרוב..לא בתשלום כמובן
  • כמו שלא הייתי רוצה שבעלי יתרום זרע ויסתובבו ילדים שלו איפה שהוא, כך גם אני לא הייתי רוצה לתת מהמטען הגנטי...
    זה לא הכסף, ובטח שהייתי רוצה לעזור לאחרות, אבל המחשבה שילד ביולוגי שלי יכול להיווצר תשגע לי את המוח.

[

[
    [URL=http://www.siz.co.il/]
  • לא יודעת. אולי.............

• לא נראה לי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מסכימה עם כל מילה של יפית. עכשיו אי לא מסוגלת לעבור תהליך כזה....

כשהייתי רווקה לא היה אכפת לי
  • שאלה קשה
  • אני לא יכולה להזריק הורמונים כי בלוטת התריס שלי טיפה בעייתית.
    ז;את הסיבה שאף פעם לא לקחתי גלולות וביום שישי אחרון התקנתי התקן תוך רחמי ללא הורמונים.

אבל אם הייתי יכולה בריאותית, אז אולי הייתי שוקלת את העניין.
    א. זה יעזור לזוג אחר להפוך להורים, אז אם אני יכולה לעזור למה לא,
    ב. 10,000 ש"ח זה תמריץ מצויין!
  • היתי מוכנה לתרום כל איבר ללא תשלום, דם אני תורמת כל חצי שנה ואני גם במאגר מח עצם . ביציות לא מוכנה כי זה עדיין ילד שלי , ביאולוגי , זה בכלל לא קשור לתהליך אלא לעקרון . אולי אם היה מדובר על אחותי בלבד וגם זה לא בטוח .
    http://www.holdthatpic.com/
  • לא. בגלל אותן סיבות שהבנות ציינו. לא הייתי יכולה לחיות בשקט
    אם הייתי יודעת שילד/ה ביאולוגי/ית שלי מסתובב/ת אי-שם בעולם...
    אולי אולי אם היתה לי אחות ואם היא היתה זקוקה לתרומת ביצית,
    הייתי חושבת על זה ואולי גם תורמת לה (ללא תשלום כמובן).
    אבל מכיוון שאין לי אחות, זה לא רלוונטי לגביי...

• תודה על הכנות

אין לי מושג מה מבחינת דת אם ביכלל מותר לתרום ...
    זה לא ביררתי יש מצב שביכלל זה אסור הלכתית
  • וואלה דיברתי אתמול עם בעלי על זה , כשראינו בחדשות ..
    זה נכון שזה כאילו יהיה ילד שלי בעולם , אבל לא בדיוק מרגיש לי ככה . זה מרגיש לי נכון לעכשיו כמו לתרום דם .
    זה נשמע הליך רפאוי לא קל , ולכן , אני חושבת שיקל עלי לעשות את זה כשאני רואה עבור מי .
    אם אראה אישה , שרוצה מכל הלב שלה ,ומנסה המון ולא מצליחה , ואני יודעת שזה שברון לב , וואלה אני יכולה לעזור לה, אני חושבת שהלב שלי היה נוטה כן לעשות את זה .
  • לא מוכנה מסיבה פשוטה אחת - זה לא נתת הלכת, מטען גנטי שלך מסתובב בחוץ
  • אני נגד נשואי בני דודים ושאר גילוי יהעריות ,אבל אני גם מאמינה שמטען גנטי זהה/ דומה מסתובב ומתחבר בלי לדעת בכל העולם .
    כל אלו שעושים ילדים ולא יודעים עליהם - כל אלו שעושים מצד..
    ואם נלך אחורה - אם באנו מאדם וחוה - הילדים שלהם לא התרבו בינם לבין עצמם?
    אני מאמינה שבשביל מישהי שממש ממש ממש רוצה / חברה / אחות - הייתי מוכנה
  • כמישהי שעברה את זה פעמיים, בלי למצמץ אני מוכנה לעבור את זה ולעזור לזוג שרוצה ילדים.
    אתן שוכחות דבר פשוט שבייצית לבד לא יכולה להתקיים ומי שגורם לתהליך ההריון זה האמא שמחזיקה ובעצם כל הגנים שלה (מי שנושאת את ההריון) ולכן אני לא משייכת את הבייצית כילד שלי.
  • אני מתכננת עוד ילדים משלי. אם אין סיכון לפוריות שלי אין לי שום בעיה גם בחינם
    חוץ מכמובן תשלום ההוצאות הפסד ימי עבודה ובדיקות

ואני כנה לחלוטין

• ואני ממש לא חושבת שזה ילד שלי
    לא סחבתי אותו בבטן לא הנקתי חיתלתי חינכתי גידלתי
    מה זה דם? נוזל בגוף?
    ולגבי מטען גנטי כן זה עלול להיות בעייתי אבל יודעים למי תורמים לא?

• עלמה המטען הגנטי קובעת הביצית והזרע, לא אמא שנושאת את הילד בתוכה.
    אמא שמחזיקה את ההריון היא אינקובטור אנושי, והDNA נקבע לפי ביצית וזרע.
    אם אני אתרום ביצים זה בעצם אומר שאיפשהו תסתובב נטלי הקטנה, דם מדמי עם מטען גנטי שלי, אולי עם כישרונות שלי, אולי עם הפיוז הקצר שלי
  • וואי, בנות, אני בדיוק חורשת את האינטרנט כדי לברר איפה עושים את זה ומה הקריטריונים

• אני לא חושבת
  • לא

• Calypso
    אני יכולה לתת לך טלפונים של מרפאות פוריות ..

אני מתכננת לשאול תרופא שלי שאני יהיה אצלו
    אם אדע משהוא אני יגיד לך ...

וסיוון זה לא משהוא שפוגע בפוריות

תודה לכולם על התשובות ....

• לא הייתי עושה את זה בגלל שאני לא רוצה שיהיו לילדים שלי אחים לא מזוהים... אם פתאום הבן שלי יביא הביתה כלה שהיא חצי אחותו ה' ישמור.
    נכון שאולי יהיה מאגר כזה שאפשר לבדוק, אבל תארו לעצמכן זוג שיוצא ביחד כמה שנים, מחליטים להתחתן ופתאום היא נזכרת שהיא באה מתרומת ביצית ובוא נבדוק אם אנחנו לא במקרה אחים (וזה עוד במקרה הטוב שההורים שלה גילו לה איך היא באה לעולם)
    דילמה רצינית.

• היתי עושה את זה -עם רק חברה או נגיש אישה של אח שלי...רק למישהו ממש קרוב...בחינם היתי עושה...
  • תאמת לא נראה לי הייתי עושה את זה....
    רק בגלל שהילד/ה שלי (מבחינה גנטית) יוולדו למישהי אחרת.

אבל מה שכן הייתי עושה (יום שני אני חותמת חוזה !!!)
    זה להיות אם פונדקאית...
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה