חוכמת גברים.....סקר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ספרו תחוכמה הכי מתוחכמת של הגברים שלכם
18 תגובות
עמוד 1
  • לשים ציפה של שמיכת יחיד של הבנות על השמיכה הזוגית כי "לא הוצאתי לו ציפה זוגית"
    אבל אני הוצאתי מלכתחילה רק שתי ציפות רק עבור הבנות ומעין החליטה שהציפה לא מתאימה לכלי מיטה שלה אז אם החלפת לה כלי מיטה וציפה למה את הציפת יחיד הנותרת שמת על השמיכה הזוגית????

בד"כ הוא חושב יותר

• האמת, לבעלי דווקא אין "חוכמות" מסוג הזה.
    הוא עושה הכל מושלם

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• בעלי יכול לאסוף את כל הצעצועים , לנקות את השולחן בסלון, לשים מה שצריך בכיור, קיצר לארגן רצפה
  • פנינה

• הוא צילם מרוב פחד
  • אצלי דווקא חוץ מענייני אוכל יחסית בסדר , הבעיה שלנו עם הכביסה היתה הפוכה מזאת יולי - הוא אוהב לכבס (ממש קשה לפעיל מכונה ) אבל הכח הכח ביחד - שחור עם לבן , צבעוני עדין עם מכנסי עבודה שלו . אמרתי לו שאני רק מכבסת חות מכביסה שחורה שהוא מאוהב בה קשות .
    בקניות אצלינו הבעיה זה מבצעים - הוא חולה קניות ... קונה דברים בסטוקים... היום יש יום לייב סטייל :
    הוא מתקשר ושואל יש כן טבליאות למדיח - חייבים לקנות - אני אומרת לו שיש לי עוד חבילה של פיניש כמעט מלאה וזה הספיק לחודש לפחות .
    אבל מבחינתו טבליאות טובות ואז הוא טוען שזה תוצרת גרמניה וממש זול .
    אני כדי לעשות לו טוב אומרת טוב תיקנה ...... כמה הוא קנה .................
    10 חיבלות של 30 יח' ... מה יש לי לעשות עם כמות הזאת בדיוק ?
    צבע לשער עוד בסדר : שבקשתי לקנות 6 רשי שום בשוק - קיבלתי 6 תמונות לאישור - כל אחד בנפרד .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אוי אצלי יש מלאאאא אני יכולה לכתוב ספר

אחד הדברים המצלחיקים שאני זוכרת
    זה שבעלי מכין ל כל שישי את הנרות של שבת
    ואני מדליקה בשמן
    שישי אחד אני באה להדליק ולא נידלק
    ונילחמת עם הגפרורים
    אני אומרת לו לא נידלק לי ... מה שמת ???
    הוא מראה לי תבקבוק של ה"שמן"
    ומה זה היה ??? חומץץץץ
    אני היתגלגלתי
  • יש כל מיני דברים קטנים אבל הכי שזכור לי ויזכר לנצח זה ילדים אחרי מקלחת ,אופק בן שנתיים, רום בן חצי שנה.... אני מבקשת להלביש אותם בזמן שאני מכינה ארוחת ערב...
    הם יוצאים מהחדר אופק דחוס לתוך אוברול של רום ורום שוכב ושוחה בבגדים של אופק.....כי קשה להבדיל בין חליפה של בן שנתיים ואוברול של גיל חצי שנה...
  • שירשור ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק
    האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• יום שישי האחרון, שעה לפני כניסת שבת.
    אני (מקומה עליונה, לבעלי שבמטבח): מאמי, יש פשטידה במקרר. תוציא אותה ותכניס לתנור, 200 מעלות.
    הוא: טוב.
    כעבור 3/4 שעה.
    אני (במטבח, פותחת דלת תנור ומציצה לראות אם מוכן): מה זה?... למה זה כזה מבריק? ולא השחים?...
    הוא: אואו... נראה לי ש....
    אני: שכחת להוריד את הניילון נצמד???????
    הגאון פשוט הכניס לתנור פשטידה שהוכנה בבוקר והוכנסה לתנור עטופה ביריעת ניילון נצמד....
    נשבעת שזה קרה...

נו??????? לקחתי בגדול?.....
    גאון... פשוט גאון.... מה אני אגיד לכן....

אין כמו נשים!!!!!!!! רב הסיכויים הם שלאישה זה בחיים לא היה קורה....
  • וואי עננקקקקקק עשיתן לי את הערב, כמה צחקקקתיי יולי בעלך ה-גבר הטיפוסי ממשש
  • חחחח זה אחד השירשורים הטובים..ממש נהנתי לצחוק..
    טוב בעלי עושה כמעט הכל בבית כביסה,ניקיון,כלים,וכו...רק מה הדבר היחיד שיש לו בעיה איתו,זה הקרי של הילדה...הוא פשוט לא מסוגל לראות אותו וכמובן שלא להחליף...
    יום אחד שרבי במיוחד חזרתי מהעבודה ומצאתי את הילדה/תינוקת שוכבת בכיסא של המקלחת ובעלי מנקה לה את הטוסיק עם הצינורמה תגידו על זה?!?!נקרעתי מצחוק והשתגעתי מאיפה היה לו הרעיון...מסתבר שהוא החליט לעשות לה "בריכה" ועל הדרך לנקות את הקקי....חחחח
    כמובן שהמים היו חמימים והזרם לא חזק והיה יום מאוד חם בחוץ ככה שהיא גם נהנתה מהעניין...
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."

• נקרעתי מצחוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה