זה לא קיטור- זה השתפכות קטנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מרגישה כל כך באסה שאין לי כיוון בחיים .
    אין לי עבודה - ומה שהציעו לי לא התאים לי .
    אני מנקה ומבשלת ,לפחות שהילדים יאכלו בריא ויחיו בנקי , אם כבר אני בבית ..
    אבל למרות שאני כל היום " עושה משהו" אני מרגישה חסרת מעש.
    אני לא "ממצה את עצמי"עם כמה שזה נשמע פלצני אבל חסר לי לעשות עם עצמי משהו
    אה , ומצאתי סוף סוף מה אני רוצה ללמוד אבל זה יום אחד בשבוע מהבוקר ועד הערב. מי יקח אותי לעבודה במקצוע שלי ל4 ימים? אין לי סכוי ! אז מוותרת לכרגע על הלימודים , ואיזה יופי - אני שוב חסרת כוון .

אין מה להגיב על זה , אנייודעת , אבל גם אין לי מה לשגע את בעלי שגם ככה עמוס בעבודה .וזה זמני ולא לנצח ..ובכל זאת זה כבר הרבה זמן . ואני חייבת לעבוד ולעשות משהו ,כי מה , עוד מעט ארצה עוד הריון ואי אפשר רק להפליץ ילדים ולהיות עקרת בית , אפילו שטפו טפו לא חסר פה כלום בבית ..

זהו - שפכתי. תודה למישהיה אומץ לשגועי שכל שלי
34 תגובות
עמוד 1

• יו כאילו אני כתבתי את זה
  • מסכימה עם צילה

• תודה על החיבוקים
  • פנינוש, ממש מבינה אותך! תחשבי שאני עובדת בעבודה חלום 5555 ועדיין מרגישה ככה! יש תקופות בחיים, מחזיקה אצבעות שהסיפוק יגיע

• אני כבר 4 שנים בבית... כל החיים שלי לא ידעתי מה אני רוצה ללמוד. רק ידעתי שאני רוצה שזה יהיה קשור לילדים.
    אז למדתי בסוף סייעות לחינוך מיוחד, ככה סתם, שתהיה לי תעודה ביד.
    עד ששקד נולד, עבדתי בכל מיני עבודות מזדמנות, ביניהם גנים.
    ועכשיו אחרי 4 שנים בבית, אני מבינה שאני רוצה לעסוק בחיי במה שקשור לילדים שלי!!!
    אין לי חלומות על איזה מקצוע וכו'. אף פעם לא היה לי חלום גדול שקשור לזה.
    אולי אני מיושנת, אבל החלום הכי גדול שהיה לי אי פעם זה בית, בעל אוהב וילדים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מילנה תיכף תגידי לי שאת גם תשלחי אותו לבית ספר
  • לא הבנת!!!!!! (או שאני לא הבנתי אותך
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• מילנה
  • אז אני לא הבנתי נכון
  • חחחחחחחח

• מאמי!! אני מבינה אותך, למרות שאני עובדת גם אני מרגישה שחסר לי כיוון בחיים

• מילנה איכס איכס איכס איכס
    מה זה הגועל הזה ????????
    מה זה המרירות הזו שלה? ולמה לעזאזל היא נדחפת לך לתחת למה?????

איכס נגעלתי ממנה עכשיו ברמות!
  • רעותי -
  • היא אישה קרה, מגעילה ומניפולטיבית

• אני כבר 4 שנים בבית
    וכמו שמילנה כתבה, זה גם היה החלום שלי בית, בעל וילדים
    You're my heart, you're my soul

• אוי ממי איזה משפט היא דפקה לך
  • פנינוש
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • מאמי- ברור שאני לא לוקחת ללב את הג'יפה שיוצאת לה מהפה

• מילנה

• פנינוש איך אומרים כל אחת והחבילה שלה
    אז נכון לאתמול עבדתי.... ולאחר מחשבות רבות היתפטרתי
    ובא לי קצת לשבת בבית להנות לנוח לטייל....
    לא חסר מה לעשות ....
    אבל את צודקת באיזשהוא שלב גם זה נמאס

תחשבי מה את רוצה לעשות...
    אולי אפילו לעבוד משהוא זמני .. יש נגיד מורה מחליפה / עוזרת מחליפה
    או ללמוד משהוא
    ותעשי משהוא שאת אוהבת זה הכי חשוב
  • מילנה

• מילנה מה זה המשפחה הזאת ??

• טוב, סורי, אבל אם אני הייתי ארבע שנים בבית הייתי קופצת כבר מזמן מהמגדל הכי גבוה......

• חוץ מלשלוח לך המוני
  • כן , גם אני מרגישה ככה..
    כבר שנתיים בבית !
    לי אין מקצוע , אין לי השכלה אקדמאית .. ואני גם עד היום לא באמת יודעת מה הייתי רוצה לעשות עד הסוף... גם אין לי כרגע אפשרות כלכלית גם ללמוד וגם לא לעבוד..
    הדבר היחידי שהחלטתי שאני לא רוצה שמישהו אחר יקבל את פני ילדיי בסוף היום בגן .
    אז אני התחלתי לטפל בתינוקת (וכנראה אטפל בקרוב בעוד אחת נוספת ) ככה אני נמצאת זמינה לילדיי בחופשות , במחלות ב- 14:00 כשהגן נגמר ...

זה לא פשוט לשבת בבית , זה לא פשוט לעבוד בחוץ ... לכל דבר יש יתרון וחיסרון .
    גמני השלמתי עם העובדה שאני בבית .
    אף פעם לא קינאתי בקרייריסטיות
  • שוקו מוקה

את לא לבד - ויש המוווווווווווווווווווון אנשים שחלמו על מקציע ו עשו הכל כדי להגיעה לאן שרוצים -למדו...דחפו...אפילו בטח הוציאו מרפקים ודחפו את כולם החוצה כדי להגיעה למטרה...והגיעו לשם-ומה????? אחרי שנה שנתיים -גם מרגישים במבוא סתום...אז אל תדאגי -את תמצאי את הדרך שלך...ובינתיים את נותנת לילדייך זמן איכות עם אמא שלהם
  • וואו אתן מקסימותתתתתתתתתתתתתתתת
  • אה, ודרך אגב, אני מתה להיות גננת!! אני כל כך נהנית להגיע לגן ולשחק עם הילדים....הבנות שלי אוהבות שאני עושה את זה
  • אני מודה שאני אישית לא מסוגלת להיות בבית...
    אפילו את חופשות הלידה שלי קיצרתי, כי השתגעתי בלי לעבוד.
    אבל....יש כאלו שזה כן מתאים להן, יש לי חברה שישבה שנתיים עם הילד בבית,
    ומצדה הייתה ממשיכה עוד שנתיים. כל אחת והאופי שלה.

ובנוגע לאנשים - תמיד יהיו נשמות טובות שיהיה להם מה להגיש על כל דבר
  • גם אני מאוד מזדהה עם מה שרשמת... אני כרגע עובדת, כי הקטנה
    שלי בגן פרטי (2400 ש"ח בחודש

טוהר
  • יהכל מתחיל ונגמר בכסף......

למילנה אולי יותר קל לחיות מהכנסה אחת כי היא גרה בדרום....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה