ביגוד לתינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איפה אתן ממליצות לקנות?
    חייבת לקנות לגיאצ'וק בגדים חמים... מתחיל להיות קר

13 תגובות
עמוד 1
  • מאיפה את?

• כמובן תלוי איפה את גרה.
    יש את האנגר.
    זברה
    הקיצר מקומות זולם - תקפידי לראות שזה 100 % כותנה
    לא לקנות יקר כי לובשים את זה רק 3 חודשים
    [

• אני מפ"ת אבל אין לי בעיה לנסוע לאן שצריך, בכיף...

• כן בלילות קר מאוד בירושלים
    {אצלינו יש בזאר שטראוס ושם ממש מחירים טובים וגם האיכות]
  • גלי זו לא חנות נעליים?

• גלי זו חנות נעליים!
  • ב"זברה" יש בגדי תינוקות? יש לי ליד הבית

• תינוקט ברחובות - לפעמים יש מחירים סוףףף

• יש בזברה. דווקא קניתי משם כמה אוברולים ממש חמודים, וממש בזול!
  • את יכולה ללכת לחנויות עודפים של מותגים, יש בהרצליה וגם באור יהודה אווטלט ואם את מפ"ת אז אור יהודה יותר קרוב לך, את נוסעת דרך רבין, הכביש החדש, כל הזמן ישר, חוצה את קריית- אונו, בצומת סביון עדיין ישר, נכנסת לאור יהודה, כל הזמן ישר ומצד שמאל יש את ה"קנאור" כולם יודעים שם איפה, יש שם מיני קניון של חנויות עודפים, פוקס, דלתא, קדס קידס, נעלי נמרוד ועוד.. יש גם למבוגרים, נעלי מרקו,לוצ'י, גריפ, רנואר...
    ilypie.com]
  • קרן- איפה זה בהרצליה?..
  • רח' מדינת היהודים בפיתוח, ויש שם באמת הרבה מציאות , יש מנגו, נו-ניים, קסטרו.....

ilypie.com]
  • הבעיה בחנויות הזולות לא מוצאת בגדים חמים של 100% כותנה במיוחד פוטר שתמיד יש לו פוליאסטר אבל בכל זאת קונה משם. כמו שליבי אומרת כולה 3 חודשים וזהו
    "זברה" סלקשיין ואם בא לך בכל זאת להשקיע בגולף יש דברים איכותיים מאודדדדד קניתי משם כמה בגדי גוף פוך מדהים ושמיכה יותר מדהימה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה