מציצת אצבע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי
    מזמן לא נכנסתי לפורום. לפני חודשיים ילדתי, אז כולי אני בילדה שלי לא היה זמן . עכשיו אני התרגלתי אליה והיא אלי. בקיצור נכנסנו לשיגרה, אז עכשיו יש לי זמן .
    אני צריכה עזרה שלכם.
    כבר כמה שבועות הילדה שלי תפסה הרגל של מציצת אצבעה, במקום מוצץ. קניתי לה 4 מוציצים מהכי יקר עד הכי זול. לא עוזר.
    כשהיא הולכת לישון הדבר היחידי שמרדים אותה זה אגודל. כשאני מוציא אותו בשביל להכניס מוצץ היא ישר מתוררת.
    שאלתי את הרופאת ילדים " מה לעשות?" קיבלתי תשובה הכי טפשית שיכולה להיות. " יש אנשים שמעשנים סגריות כדי להרגע והיא מוצצת אצבע..." ממש מצחיק!!!!!!!!!!! אני פוחדת שהמציצה הזאת יארוס לה כל השיניים בהמשך וגם מבנה שלהם.

מה לעשות? אולי יש למישהו הצעה מעניינת?
12 תגובות
עמוד 1
  • אני אומרת- תני לה!

בעיני אצבע עדיפה פי כמה על מוצץ.
    וממה שידוע לי, אצבע לא הורסת שינייים.

אם את רוצה לדעת עוד פרטים למה אצבע עדיפה על מוצץ, כנסי לפורות התפתחות תינוקות, יש שם מישהי מוסמכת שיכולה לענות על זה (אני סטודנטית באותו תחום)
  • אצבע יותר גרועה ממוצץ.
    מוצץ אפשר לגמול אצבע זו בעיה.
    גם אצבע הורסת יותר את השיניים מאשר מוצץ (מפי רופאת שיניים).
    כמובן שאת צריכה לחשוב עם עצמך האם את מעדיפה מוצץ או לתת לה למצוץ אצבע.
    אם את לא רוצה אצבע את חייבת להתעקש איתה כל פעם להוציא לה את האצבע ולהכניס מוצץ.
    ואם את חושבת שאצבע תעזור לה יותר להירגע אז תעזבי אותה
    [

• בת שלי גם מוצצת אצבע כל פעם שאני מכניסה לה מוצץ והיא היא מוציאה ומכניסה אצבע, כי זה מרגיעה אותה,עדיף מוצץ מאשר אצבע כי אצבע הורסת את השיניים.

• אז איך להרגיל אותה למוצץ?
  • מוציאים את האצבע ומכניסים מוצץ
    שיהיה הרבה בהצלחה
    [

• אצבע הכי גרוע!! אצבע הורסת את השיניים!!

• אני הייתי ממשיכה להתעקש, לא כל פעם, אבל רוב הפעמים כשהיא מכניסה אצבע פשוט להחליף במוצץ
    עד שהיא תיתרגל..
    אחיין שלי בן 4 ועד היום הוא עם אצבע בפה כל פעם כשרוצה להירגע או להרדם.

[/

• ה-כ-ל- רק לא אצבע!!!!!!!!!!!!

מעדיפה שהילד יהיה עם מוצץ עד גיל 7, רק שלא ימצוץ אצבע!!

אצבע הורסת את כל מבנה הלסת
    ומעבר לכך- מאצבע אי אפשר לגמול!!
  • גם לתמרי היתה נטייה להכניס את האצבע- לא הסכמתי התעקשתי!!! יש לי סיוט מזה כי אני בתור ילדה וחמורה גדולה עד גיל 16 מצצתי אצבע-

• בנות, אני מצצתי אצבע מהיותי תינוקת ועד גיל 15 (!!!).
    כל אורתודנט שהלכתי אליו כשהייתי ילדה לא היה מוכן לטפל בי כי לא הצלחתי להיגמל מזה.
    השיניים שלי אכן יוצאות מעט החוצה (אם כי לא בהגזמה) ואני שונאת שונאת שונאת לחייך בפה פתוח. הצלם בחתונה שלי כל הזמן הפציר בי לחייך עם שיניים אבל ממש התפדחתי! זה פשוט יוצא נוראי בתמונות!
    לכן, בתור אמא בעוד חצי שנה, אני ממש ממש מציעה לכן לעבור למוצצים!!!! לעולם לא אתן לילד שלי למצוץ אצבע!!!
  • אני מצצתי אצבע שנים (!) והשיניים שלי ישרות לגמרי...

• לא על תתני לה אצבע בשום אופן!!!
    אחותי עד גיל 10 הייתה עם אצבע בפה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה