צריכה עזרה למצא שמלת ערב :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אחי מתחתן בסוף החודש ואין לי שמלה עדיין!!!!!!!!!!
5 תגובות
עמוד 1
  • מזל טובבבבב!!!
    אני מאזור המרכז ככה שאני לא יכולה להמליץ לך, אבל מה שכן אני יכולה להגיד לך איך בחרתי איפה אני ארכוש את שמלת הכלה שלי... חיפשתי בגוגל שתי חניות שהסגנון שלהן מצא חן בעיני ובסוף סגרתי על השמלה הראשונה שמדדתי.. חח ח

יש המון חנויות באזור שאת מחפשת, תעברי על אתרי האינטרנט עד שתתפס לך העין על חנות...
    כנסי ללינק
    http://www.krayot.com/business/index.php?cat=327

בהצלחה!!!!

• היי.
    לגביי שמלות בקריות אני יכולה להציע כמה מקומות, השאלה מה בדיוק את מחפשת?? ממש שמלת ערב?? אז יש בקריון חנות איפה שהאוכל- לכיוון המטווח, נראה לי שהיא נקראית "דניאלה"- יש שם שמלות ערב ולא כל כך יקרות..
    שמלות יפות אבל פחות "נשף" יש ברחוב גושן בקרית מוצקין, זה הרחוב הראשי שמתחיל אחרי מסעדת סמיראמיס- פשוט להתחיל ללכת ולהיכנס לכל מיני חנויות, גם שם ראיתי דברים יפים כשחיפשתי שמלה לחתונה של חברה.

לגביי חיפה- לא מכירה..

בהצלחה

• תודה
  • תאמיני לי שגם אני לא רזונת והיו שם בכמה מקומות דברים יפים ובאמת ששווה לבדוק גם את החנות בקריון

• תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה