לא מבינה כבר מה קורה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות מצטערת שאני בקושי מגיבה אבל אין לי כמעט זמן לנשום!!!
    כבר יומיים שאגם ממש לא שקטה בקושי ישנה אוכלת כל שעתיים ממש ממש מוזר לא מצליחה להרדים את עצמה בעריסה ובוכה המון...
    אני כבר באמת לא מבינה מה הולך פה...בעיקר עם האוכל מה נסגר?...
    אני כבר מותשת ברמות לא שפויות!
    ואני שונאת את עצמי שאני חסרת סבלנות כלפי הנסיכה שלי אבל אפילו זמן להשתין כמו בן אדם אין לי!!!
    אני מתחרפנת וכועסת על זה שאני כזאת חסרת סבלנות מרגיש לי כאילו אני ממש לא בסדר בקטע הזה ולא ממלאה את תפקידי כראוי!!
    זקוקה לחיבוק :((((

12 תגובות
עמוד 1

• תמיד אפשר להגיד שזו קפיצת גדילה. (יש קפיצות גדילה בגיל 3 שבועות ו 6 שבועות וגם 3 ו 6 חודשים)
    אבל קודם כל
    [

• היא מוכנה לישון רק או על הידיים או במיטה שלנו על הבטן

• כן יש תקופות כאלה, גם עם לינוי זכור לי היה ככה...

שולחת לך

• חחחחחח מיטל קרעת

• מאמי כמה שאני מבינה אותך, אין לך מושג...!.

מקווה שזה יעבור לאגמוש מהר, בינתיים קבלי מלא

• מיטלי אני מאוד שמחה שהיא אוכלת מאוד אני רק מקווה שזה יראה על המשקל אני רק אומרת שזה מוזר לי

• תראי. לדעתי את צריכה לחשוב רק על הנסיכה.
    הבית, הכלים, הכביסה- הכל יחכה.
    ץעשי דברים בהתאם אליה.

תתארגני לפי הסדר שלה.
    היא עדיין תינוקת.

עוד קצת..... ואת תתחילי להנות מהאמהות.

תיהי חזקה מתוקה.

בשמת
  • מיטללל הרסת אותי חחח

• באותה סירה שלך - יעבור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה