איפה המעבדה של כללית??? כמה זמן לוקח לבדוק בטא???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• תאמינו לי, אם הייתי יודעת איפה הם יושבים, בטוח הייתי נוסעת אליהם עם האוטו ודופקת להם על הדלת בכח שיתנו לי כבר תשובה... חיובי או שלילי? קדימה, קדימה, אין לי את כל היום!!!

קרציות! אני לא יכולה לעשות כ-ל-ו-ם כל היום... יושבת, כותבת בפורום, מרעננת את הדף, גולשת באינטרנט, שוב מרעננת, ואין שום דבר! מזל שהבוס שלי מחוץ למשרד היום, הוא היה מתפלץ אם היה רואה אותי מתבטלת ככה.

ההמתנה הזו מורטת עצבים! אוףףףף שייגמר כבר היום הזה ויהיו תשובות חיוביות ושיהיה תקין ושהכל יהיה בסדר...

תחזיקו לי חזק חזק!
26 תגובות
עמוד 1

• [url=http://en.picjoke.net]
  • אמאל'הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
    עכשיטו יצא:

1804 IU/L..... זה אומר היריון, נכון??????????????????? לא טעיתי??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? יואו, איך דופק לי הלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אני מתה פה.
  • כן מאמיייייייי
    מזל טוב!!!
  • ייייייייייייייאאאאאאא יפעתי איזה בטא יפיפה מזל טוב מתוקה שלי איזה יופי אמרתי לך שהכל יהיה בסדר מווואאאההההההה
  • ברור שזה הריון!!!! איזה יופי מזל טוב מותק!!!!
    מתרגשת בשבילך איזה כייף
  • הי,
    זו תוצאה מתאימה לשבוע ההיריון? אני אמורה להיות היום שבוע 4 + 3 ימים... אלוהים, נראה לי שלא ישארו לי שיערות בכלל אחרי ההיריון הזה... כמה דאגות, אללי...
  • מתי היית צריכה לקבל? לי יצא בדיקה חיובית היום והייתי צריכה לקבל אתמול ויש לי תור לבדיקת דם רק שבוע הבא! נראה לי אנחנו באותו שבוע
  • הי שליבר,
    הייתי צריכה לקבל ביום שבת, ה- 29/10/2011. אנחנו כמעט חופפות!!!
  • יותר מתאים לטווח של שבוע 5 אם כי זה רק טווח והוא לא מוחלט
    חמודה שלי אני כל כך שמחה בשבילך
  • הלנושק'ה היקרה,

כמה שאת צודקת.... רק שאלה קטנה: שבוע 4 + 3 זה בעצם שבוע 5, לא? ואז זה מתאים לטווח שרשמת, לא?
  • שבוע 4 + 3 זה שבוע 4.
    בלי קיצורים
  • הי הלן יקירה,

אז מסתבר שלי, הצעירה יש מה לחדש לך- ההיריונית הותיקה

תראי את התשובה של ד"ר הדר לאחת הבנות מפורום שאלות כלליות...

http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=229391

שבוע 4 + 3 זה בעצם שבוע 5... הספירה דומה גם לימי הולדת שלנו- כשאני חוגגת 20 (הלוואי עליי ) אני מתחילה את השנה ה- 21 לחיי...
  • נכון שבוע 4+ 3 זה שבוע 5
  • איזו התרגשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב!!!!!
  • יפעעעעעת!!! מזל טוב, נשמה!!! עכשיו זה רשמי, תגידי לבעלך שבערב פותחים בקבוק מממ... ספרייט (כי יין כבר אי אפשר)

ענת
  • תודה ענתי, יקירתי!!! בקרוב אצלך...

אני עושה החודש הפרשת חלה (הוזמנתי) ובלי נדר אני קודם כל אבקש בשבילך הצלחה בנסיונות...
  • יפעתי, תודה, אהובתי! אמן!
    מקווה שזה תכף גם במקרה של נשים חילוניות בעליל כמוני....
  • בנות יקרות שלי
  • איזה דמעות של אושר יש לי!!!! מזל טוב מאמי, אמרתי לך לא לדאוג!!!! איזה כיף!!!
    שלחי לי בדואר את אבקת ההיריון, אולי גם אני אדבק...

• הי! אני די חדשה בפורום, לא כתבתיהרבה אך אני קוראת באדיקות . אז קודם כל המון מזל טוב זו אכן התרגשות עצומה.
    נכנסתי לפורום הזה בעקבות הפלה שעברתי לפני כמה חודשיים, עכשיו אני בהריון אבל עם המון חששות ופחדים. אני מזדהה עם המון ממה שכתוב בפורום החל מהתיסכוליים ועד להתרגשות של שני פסים בבדיקת הריון. אני חושבת שלמרות התסכולים וחוסר האונים קיבלנו מתנה שלא כל אחת זוכה לה והיא- שההריון בשבילנו הוא לא מובן מאליו, אנו מתרגשות מכל דבר קטן, כל שלב הוא חשוב לנו ומרגש וזאת מתנה גדולה, נכון שיש קושי גדול ועצום ולכן ההתרגשות היא כפולה.
    אני מאחלת לכולן הרבה הצלחה החודש ושנשמע רק בשורות טובות

mail
  • יאוווו...איזה בטא מהממת...
    שימשיך בקלות לעוד 9 חודשים יפים ומלאים...

חני
  • יאוווו...איזה בטא מהממת...
    שימשיך בקלות לעוד 9 חודשים יפים ומלאים...

חני
  • תודה רבה, יפות שלי!!!

שולחת לכולכן אבקת היריון דרך האינטרנט (אם יש דבר כזה אבקת היריון, אז אפשר גם לשלוח אותו און-ליין , לא רק בדואר).

מאחלת לכולכן את כל ההתרגשות הזו.
  • המון מזל טוב יפעת
    המשך הריון קל ותקין
  • סורי שאני נדחפת
    דבר ראשון- מזל טוב

דבר שני- לגבי שבועות ההריון...

הייתי השבוע כבר פעמיים במיון יולדות עם אינפוזיה בווריד כדי לעצור את הצירים.....
    (הגעתי למיון אחרי ביקור למוקד של מכבי)
    בקיצור... במוקד אמרתי לרופא " היום אני שבוע 34+1" והוא אמור לי... אהההה טוב שבוע 35.

ואמרתי לו...34+1 והוא ממשיך -כן- 35

בקיצור... עם ההפניה שלו למיון בי"ח...האחות שואלת אותי באיזה שבוע אני ואני אומרת לה 34+1 ומבוקד הרופא טוען כבר 35...היא הרימה גבה ואמרה שלא מבינה למה 34+1 מוגדר אצל חלק מהאנשים כ 35...
    34+1 זה 34.
    כל עוד זה 34
    34+1
    34+2
    34+3
    34+4
    34+5
    34+6
    זה נחשב שבוע 34
    בקיצור.....

את בשבוע 4+3... יום אחר 4+6 את תיהיה ב -5
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה