לא רוצה להשלים עם עור מנומר בהיריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי, מקווה שזה יהיה פורום נחמד להתייעץ. רוצה לבדוק אם עוד מישהי פה סובלת מכתמי עור על הפנים? זה מתחילת ההיריון ככה וזה לא משתפר . יש איזושהי דרך לטפל בזה חוץ מלתת לזמן לעשות את שלו? שמעתי שקליניק הוציאו איזה סרום מיוחד לפיגמנטציה כזאת נראה לי שזה נקרא even better מישהי ניסתה את זה במקרה?
9 תגובות
עמוד 1
  • קניתי את הסרום איבן בטר של קליניק אחרי שהמוכרת בסופר פארם הבטיחה לי שזה יעשה פלאים לפיגמנטציה שלי שהיתה אמנם תמיד אך התחזקה בהריון. לא ידעתי למה לצפות היות וזה היה הריון ראשון שלי. אני חייבת לציין שהמוצר הוכיח את עצמו הכתמים התבהרו אחרי כמה שבועות טובים של שימוש קבוע ומסודר כמו שאמרה היועצת ואני בטוחה שהוא יכול לעזור לך .
  • נשמה זה הורמונים ולפי מה שידוע לי אין משהו להסתיר/ להעלים את זה
    אני בהריון הייתי זוועה כל הפנים, בית השחי כולי נהייתי שחורה עם כתמיםם..
    ואיזה פלא אחרי ההריון אין זכר

• מזל לפחות שזה עובר אחרי ההריון סימני מתיחה לא עוברים חחח

• אווווווווווווווווווווי סימני מתיחההההההה

• אני בהתחלה היתי מבואסת מכל סימני המתחיה, והיום אני גאה בהן, הרווחתי כל אחת ואחת מהן בכבוד!!
    [

• אצלי הבעיה היא שהם ממש על כולי

• חחחח כן כן גם אני הרווחתי אותם בכבוד!!
  • כזה שיווק אגרסיבי......................
  • מירה זה הכל הורמונים אני מציעה לך להמתין לסיום ההריון ואז לטפל או שזה יעלם מעצמו
    אין טעם להשתמש בתכשירים שונים כי עדיין יהיו לך שינויים במהלך ההריון
    ההודעה של הגברת שהמליצה לך על המוצר נשמעת לי כניסיון לפרסום ושיווק
    אני מציעה לך לא להוציא כסף חבל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה