שקשוקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אף פעם לא הצלחתי להבין איך אני פשוט לא מצליחה להכין את הדבר הזה... האמת? שניסיתי רק פעם אחת..... ובפעם האזאת איך ששמתי את הביצים לא ראיתי את הצהוב..לא את הלבן..לא הבנתי איפה זה נעלם..הוזזתי קצת את המחבת...וכשהוזזתי כל הביצה התפרקה וזה לא היה נראה טוב..ויש לציין שלא אהבתי בכלל את הטעם! משום מה אוכל אוכל ואפילו המסובך קל לי...אבל ככה זה תמיד היה-גם בשיעורי מתמטיקה-התרגילים הקשים והמסובכים היו לי כ"כ קלים! והתרגילים הקלים-היו לי מסובכים וקשים
7 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה
  • יש לי מתכון..עדיין לא ניסיתי אותו
    נתנה לי בחורה שעשיתי מתכון דגים חרפים שלה שיצא שוט מעלף... אז אני בטו7חה שגם השקשוקה תהיה
    הנה

שקשוקה
    תקחי 4 או 5 עגבניות בנוניות לא ענקיות אדומות בשלות תחתכי אותם לקוביות בסיר שטוח לאגבוההה מידי ועדיף בינוני תשימי מעט שמן שיכסה את כל התחתית
    שימי על השמן את העגבניות תכסי את הסיר ותנמיחי טיפה את האש לא גבוהה שהעגבניות גם יתבשלו וגם יתרכחו
    בנתיים תקלפי ראש של שום את כל השום מכל שן תחתכי אותה לפרוסות שיהיה הרבה
    שימי גם בסיר
    וכל פעם את מערבבת שאת רואה שהכל מתחיל להיות רך תנמיכי את כל האש או תעבירי לאש ממש נמוכה שלא ישרף
    את יכולה גם להוסיף עלי בזיליקום טרים תחתכי אותם קצת שהטעם יורגש
    ותוסיפי פפריקה אדומה הרבה שיהיה אדום .. את יכולה גם חתיכה קטנה של פלפל חריף טרי נותן מעט טעם ואז את מוציאה לא משאירה
    שימי מלח
    אני לא שמה פלפל שחור כי זה לא טעים לי
    אבל לא להוסיףףףףףףףף מים אם את מוסיפה הרסת את השקשוקה
    מערבבת הכל את התבלינים בלי רסק גם !!! לא צריך רסק עגבניות זה הורס
    לאט לאט תשרי בצים בקערה כל ביצה בנפרד ותשימי בסיר
    שסיימת עם הבצים תכסי את הסיר כל פעם תציצי לאאאאאא לערבב בכלל הכל על אש נמוכה לאט לאט אם את רואה הרבה נוזלים כי שמכסים יש הרבה פשוט תפתחי את המכסה טיפה שצא יצא
    את יכולה גמבה אדומה
    גאנה עירבבה את הכל שמה מים שמה רסק בטוחה ב 100 אחוז וזה היה נראה כמו מרק בצים
    פעם גם אני הייתי שמה מים בעלי אמר לי מה אני יטבול לחם במים
    אדומים

דברו איתי בפייסבוק

• אז אם אני אעשה לך את המתכון קצת יותר מסובך אולי יהיה יותר טוב?

• אמנם אין לי מתכון טוב אבל אני יכולה להגיד לך שלפי התיאור שלך את בנאדם מאוד חכם!! ואני אסביר לך עכשיו למה

• תודה רבה לכן בנות!!

Calypso- לחתוך את העגבניות לפרוסות? כאילו לעיגולים? אני יכולה במקום זה פשוט לרסק אותן בפומפיה?

בייבי20- חח תודה רבה!!!
  • גם לי היו בלאגאנים עם השקשוקות עד שגיליתי את המתכון המוצלח הזה (של אמא!!!)- ממש מומלץ וכל הביצים יוצאות כמו שצריך
  • H.D
    לא, ממש לא התכוונתי לעיגולים. סתם תחתכי אותם לחתיכות. משהו כמו כל עגבניה ל8 חלקים. אפשר גם בפומפיה, ברור, כי המטרה הסופית היא שייצא רוטב ולא גושים. פשוט ככה זה מהר יותר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה