זהירות- שמפו עלול לסרטן!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4142594,00.html

אמא!!!!!

ואני משתמשת כבר מלא זמן בשמפו שלהם לילדה!!

המניאקים אפילו לא טרחו לשים רשימת מרכיבים על הבקבוק של top to toe!

זהירות!!!
14 תגובות
עמוד 1
  • היי,

רשום שם במפורש:

יצויין, כי גם בישראל נמכר שמפו לתינוקות של ג'ונסון אנד ג'ונסון, אך בדיווח לא נמסר בשלב זה האם גם המוצרים הנמכרים בישראל נכללו בבדיקות.

אז לא להיכנס עדיין ללחץ..
  • בטח, איך יהיה דיווח, אם הם לא שמים רשימת מרכיבים על האריזות שנמכרות בארץ?
    גם על הקרם הוורוד לטוסיק אין רשימת מרכיבים...
  • גם ככה לא קניתי. עושים ניסויים בבע"ח.

• ואני קניתי כי מאוד אהבתי את הריח ושזה גם וגם ואפילו התייעצתי איתכם ורובכ עניתן שאתן משתמשות בו...

אז מה עכשיו? לקנות אחר? של מי?
  • לורה- אפשר לשאול באיזה סבון ושמפו את משתמשת?...
  • אני מחליפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויותר לא קונה בכלל ג'נסון אם הם עושים ניסויים בבע"ח

• אני חולה על קמיל בלו של ד"ר פישר - פקק כחול ונוזל כחול - ריח מדהים! זה הקלאסי, גם הסופט מעולה!!!

• הכוונה לשמפו הצהוב??????????????
  • מאז שנולדה ועד עכשו של קאמיל בלו הכחול של ד''ר פישר...ריח מעף.ניסיתי גם את הסגול של הלפני שינה ולא התלהבתי ממנו כול כך...
    [url=http://www.familylobby.com]

[url=http://en.picjoke.net]
  • אמת ..אף פעם לא אהבתי ג'ונסון - זה לא ג'ונסון שהיה פעם - עכשיו לא יודעים מאבא ואמא שלהם?!!! מי מייצר? איפה ? מוצר לא ממש אמין...
    ובכלל אני בעד מוצרים ישראלים -הם מותאמים לאקלים ולמיים שלנו...אני מאוווווווווווווד אוהבת את דר" פישר
  • לא כל כך אוהבת את דר' פישר..לא התאים לנו.
    לא יודעת מה אני אעשה... משחת ההחתלה שלהםם הכי מתאימה לנו והיא לא יקרה..
    נצטרך למצוא מששחת החתלה אחרת.
    סבון היה ג'ונסון.. כשיגמר לא אקנה יותר..אעבור למאמי קר..אני משתמשת כרגע בשמפו שלהם ויש לי סבון ששוכב ומחכה שהג'ונסון יגמר.
    הריח שלהם טוב, אני בעד מוצרים כחול לבן בכללי..חוץ מהאקלים זה מעלה את הכלכלה הישראלית.. וכמובן אורגניים ולא עושים ניסויים על בעלי חיים.
    המשחה לטוסיק קצת יקרה..אבל אם יתאים אז נשתמש בה...
    גם מסרטנים גם ניסויים בבעלי חיים...

דברו איתי בפייסבוק

• elaf

אולי תנסי מאמי קאר -הבנתי שהם 100% טבעים...
    סבון אורגני אל דמע- מאמי קאר
    מחיר רגיל: 29.99 ש"ח
    סבון ממרכיבים אורגניים נפלאים ומרגיעים.
    100% טבעי, ללא כימיקלים, SLES, SLS.
    400 מ""ל
    זה מה שכתוב באתר של שילב
  • ד"ר פישר או מאמי קר

• אני לא אוהבת ג'ונסון ולא משתמשת בו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה