היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלשום נדבקתי בוירוס של שלשולים והקאות (כן כן נוסף להקאות של ההריון) אחרי שכבר הבנתי שאני כמעט 12 שעות מקיאה אפילו לגימת מים שלקחתי בעלי לקח אותי למיון... שם עברתי סדרה קשה של עירויים וטיפול מקיף... חלק מהבדיקות היה לוודא שאכן הכל תקין עם העובר (אולטרסאונד פנימי) בנות, דמעות זלגו לי מהתרגשות ... ראיתי ממש תינוקקקקקקקקקק!!!! עם דופק ותזוזות (ברוך השם!) כל כך שונה מבדיקת הדופק ובסך הכל עברו 3 שבועות!!! היה מדהים... אז ככה שאני כבר הכנתי את עצמי לשקיפות...
סתם רציתי לשתף אתכן...
7 תגובות
עמוד 1
יאוו איזה מדהים.. כמה מרגש..
יווווווווווווווווווווווווווווווווווו יש לי צמרמורת!!!!!!!!!
כשעשיתי בדיקת דופק ממש התרגשתי לראות יצור חמוד עם ראש וידיים קטנות, אז בטוח שאני אתרגש לקראת השקיפות (עוד 3 שבועות...).
וואו, קוריני,
זה נשמע מדהים ברמות..... איזה קסם זה לחשוב שיש תינוקי מתוקי שמתפתח בתוכך, שאת יצרת עם בעלך, ושבעתיד יהיו לו חיים משלו וכל בריאתו היא בזכותכם... (ובזכות בורא עולם, למי שמאמינה ).
פלא הבריאה.
שום הרגשה לא תשתווה לזה....תהני מכל רגע!
תהני בובה זאת הרגשה עילאית.... ישתבח שמו...לעד!!!
חני
יייאאאאא עשית לי ממש מצרמורת גם אני כל כך מחכה לבדיקה יש לי ב 20 לחודש ואני משתוקקת להגיע אליה כבר תרגישי טוב מתוקה שלי ותשמרי על עצמך