אז הנה שירה... אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תנו לי בבקשה למתכון לבשר קצוץ שלא יהיה ממולאים או קציצות...אם יש משהו מעניין :)

דברו איתי בפייסבוק

13 תגובות
עמוד 1
  • קלופס הולך? זה קציץ בשר גדול. או רוטב בולונז מושקע?
  • עזבי, בעלי המרובע רוצה קציצות רגילות
    כבר חשבתי לעשות קציצות חריפות ברוטב אדום וטעייייייייייים..אבל הוא רוצה רגילות שאפשר יהיה לאכול את זה עם תוספת..
    יאלללללללה
    עכשיו אני חושבת איזה מרק אפשר לעשות עם כרוב כרובית וחציל...:/
    דברו איתי בפייסבוק

• כרוב, כרובית וחציל? אולי סוג של מרק מינסטרונה... אבל אין בו כרוב... באמת קשה למצוא משהו עם השילוב של שלושתם...
  • לא יודעת מה אני אעשה..אבא שלי קנה חצילים במבצע..כשיש מבצע אבא שלי קונה חצי חנות... אז אמא שלי נידבה לי 2 חצילים..מה אני אעשה איתם?
    חוץ מספיחה אני לא יודעת מה אפשר להכין איתם... לאכל כך מסתדרת עם טיגונים..דברים כאלא נשרפים לי.
    לגבי המרק..נראה מה עוד יש במקרר.. נמציא משהו...מקסימום יחכה עד מחר ושילך לקניות...

דברו איתי בפייסבוק

• חצילים בתנור:
    פורסים את החצילים לפרוסות, זורים עליהן קצת מלח ונותנים לחצילים להגיר נוזלים.

אחרי זה מסדרים בתבנית על נייר אפייה, מזלפים שמן זית וקצת מלח גס ואופים בתנור עד שהחצילים רכים ושחומים היטב.

אני אוהבת לשלב את החצילים האלו בסלטים, בכריכים, בהכל.
  • אפשר לזנייה עם חצילים, רוטב עגבניות ובשר בקר

• מוסקה, יאמי!

שירן, יש לך מתכון?
  • וואי, אני ממציאנית מתכונים...

הנה לא כשר מהאתר של חיים כהן
    http://www.mevashlim.com/Recipe/4961001.asp

והנה אחד כשר מאתר אחר של חיים כהן
    http://www.iba.org.il/pilpel/

בהצלחה

• לזניה נשמע טוב..למרות שאף פעם לא עשיתי אחת.
    ננסה את החצילים בתנור...התחלתי לעבוד
    דברו איתי בפייסבוק

• חחח אלה הצלת את המצב

• חחחחחחחחחח קלופס? מזה? מזכיר לי משהו מהתוכנית סברי מרנן

• את תגידי לי מה זה סברי מרנן שכולם מדברים עליו ואני אגיד לך מה זה קלופס
  • סברי מרנן..סדרה על משפחה אחת שהבעל ממוצא פולני והאישה ממוצא מרוקאי..כל שבת הם עושים במשפחה מצד אחר..צחוקים.

נטלי-שעות חיפשתי מג'לוף :)
    עד שמישהו כתב שזו סתם המצאה ואין דבר כזה- רק אז נרגעתי.

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה