עדכון ושאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז קודם כל העדכון:

ניסיתי לשאוב היום, שעה וחצי אחרי שהנקתי. לא יצא כלוווםםם....
    אז שוב התייאשתי ואמרתי שלא אכפת לי וכל עוד לילדה מספיק, אז אני לא אצליח לשאוב, לא נורא.

אבל אז דיברתי עם מיטלי, והיא אמרה שצריך לתת לזה 5-10 דקות של שאיבה ואז זה אמור להתחיל לזרום..
    אנסה.

ועכשיו לשאלות:
17 תגובות
עמוד 1
  • לגבי שאיבות לי לא כל כך הולך כניראה שהגוף שלי מייצר חלב בשביל היניקה כי בשאיבה אני ממש נלחמת

מעל הסדין שמה חיתול מפלאנל ככה לא עובר שום דבר מחליפה כל יום

בהחלט מתחיל להיות קריר התחלתי לשים לתאיר גטקס בגד גוף ואוברולים יותר עבים
    כי בלילה היא נורא קרה

• מה זה אוברולים יותר עבים?
    אני מכירה או רגיל מכותנה או פוטר...
    יש באמצע?
  • שזה מגבת מבחוץ ומבפנים דק יותר [יש בפוקס] גם פוטר נראה לי שנתחיל

• לגבי הסדיניות. ממש לא אהבתי אותם, עשיתי כמו שענבל אמרה

אצלנו ממש קר (אני גרה בגליל) אמילי עם שכבה אחת כותנה ושכבה נוספת של פליז בלילה מעל שמיכה בינונית. ביום פוטר עם כותנה דק.
    נכון לעכשיו עוד לא מחממת את הבית, בלילה משאירה חריץ דקקקקק בחלון לאוורור

אבל אמילי שלי קצת יותר גדולה, היתי ממליצה לך על 2 שכבות (דקה ועבה) + "לארוז" אותה בשמיכה ולכסות מעל בעוד אחת
    [

• ליבי- מה זה עבה? פוטר? פליז?
    כי גם אצלינו קר, אנחנו ממודיעין.

והיא מכוסה בשמיכה דקה ומעל זה שמיכה עבה (כמו צמר של כבשה) אבל היא מעיפה אותן בלילה.

זה בסדר לתת לה לישון עם פוטר?
  • פוטר זה טוב.
    תארזי אותה - SWADDLE
    גם יהיה לה יותר חמים וגם היא לא תעיף את השמיכה
    [

• ניסיתי "לארוז" איך שעושים בוידיאו שנראה לי את צירפת.
    אני לא מצליחה לעשות את זה הדוק מספיק והיא מעיפה את זה, אני צריכה עוד להתאמן.

אני פשוט מפחדת מצד אחד לחמם אותה יותר מדי בגלל תופעות ידועות שלא רוצה להזכיר אותן אפילו.

בגלל זה אני משאירה חלון רבע פתוח בלילה למרות שאפילו לי כבר קר,
    ומכסה אותה רק עד בית החזה.
  • ניפגש ב 18 אני אראה לך איך ארזתי את הקטנים שלי.
    תנסי לבדוק שק שינה, הנה דוגמא לאחד כזה https://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=10150358535448213&set=a.381594268212.161823.626918212&type=1&theater
    אפשר גם לקנות בגולף ו HM אני מאמינה שבעוד מקומות.
    מה שאת עושה זה טוב. תנסי לדחוף את קצוות השמיכות מתחת למזרון, ככה אמילי לא תוריד את השמיכות עם הבעיטות. וכמובן מתחת לבית השחי

http://lb3f.lilypie.com/FJodp3.png" border="0">
    [http://lb1f.lilypie.com/Uzthp3.png" border="0">
    http://davf.daisypath.com/yC9Cp2.png" border="0">
  • אוי השק שינה נראה מעולהההה!!!!!

אם את אומרת שיש בגולף, אז נראה לי מצאנו פתרון..

חולה עליך!! תודה!!
  • בכיף
    [

• גם אני מחכה לפגוש אתכן סוף סוף

• יההההההההההההההה זה הולך להיות מפגש ממש ממש מרגש

• אני רואה שענו לך על כמה שאלות, אז אני אענה על שאיבה:
    אני שאבתי המון (ארוחה אחד בבוקר בעלי האכיל את נתנאל עם חלב שאוב + בגלל הלימודים הייתי צריכה לנסוע לפעמים, אז הייתי מאכסנת כמויות גדולות). אל תצפי שחלב יזרום לך בשנייה שאת מתחילה לשאוב! זה הולך כך: 7 דקות מצד אחד, 7 דקות על הצד השני, 5 דקות על הצד הראשון, 5 דקות על הצד השני, 3 דקות על הצד ראשון, 3 דקות על הצד שני. גם אם כמה דקות הראשונות לא יוצא חלב, זה בסדר, תמשיכי לשאוב. פעולת שאיבה תגרום ליצור חלב (כמובן לא בכמויות שנוצרות כשאמילי יונקת, אבל עדיין). לי היה יוצא בהתחלה 90, אחר כך כבר הגעתי ל200!!!!! אבל זה מעייף!!!!
  • את רוצה להגיד לי שאני צריכה לשאוב חצי שעה כדי שייצא משהו??
  • זה יתחיל לצאת אחרי כמה דקות... ובשביל להגיע לכמות של מנה את כן תצטרכי לשאוב קרוב לחצי שעה....אם את תחליטי לשאוב, את צריכה להבין שזה גוזל זמן!
  • אני רוצה לשאוב רק לפעם בשבוע שאני בלימודים ומדי פעם שבעלי יתן לה בערב במקומי...

בקיצור, נתלבש על זה..

זה מזה לא נעים אבל... בעיקר לראות את הפטמה יוצאת מהמקום וששום דבר לא יוצא
  • חחחחח
    עוד משהו שיכול לעזור: אל תסתכלי על זה!!!!!!!!!!! כל הקטע הזה של יצירת חלב הוא מאוד קשור להורמונים, אז מחשבות שלנו בזמן הזה ומצב רוח מאוד משפיעה! את צריכה להירגע, בהתחלה ממליצים בזמן השאיבה להסתכל על התמונה של תינוק או על תינוק עצמו, לחשוב על בייבי! רק מחשבות טובות ורגועות! נכון שבהתחלה זה קצת לא נעים, ומלחיץ ומעצבן, אבל עם הזמן, תלמדי להירגע. אני זוכרת שהייתי רואה טלוויזיה או קוראת (כמובן לומדת למבחנים חחח), ואז פתאום קולטת שיש כבר קרוב ל 200 סיסי!
    בהצלחה בובה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה