עוד שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם אמילי ישנה, ונגיד עברו שעה וחצי-שעתיים מאז הפעם האחרונה שהיא אכלה, או אפילו יותר, והיא מתעוררת ומקטרת או בוכה, אני כמובן לא ישר ניגשת כי לפעמים היא חוזרת לישון, אבל נגיד וכבר הרמתי אותה-

האם אוטומטית להניח שהגיע הזמן לאכול ולתת ציצי?
    או קודם לנסות לדבר איתה, לעשות לה פרצופים וכו', ורק אם היא ממשיכה לבכות או לקטר אז לתת ציצי?

אני פשוט חוששת שאני הופכת את הציצי כתשובה לכל דבר, בעיקר בלילה שאני רוצה שהיא תישן, אז לא משנה מתי היא מתעוררת אני ישר מאכילה אותה ומחזירה לישון..
8 תגובות
עמוד 1
  • בלילה גם לי אין כוח ואני ישר מציעה ציצי
    ביום - צוות הווי ובידור (לשיר לרקוד לדבר) כדי שלא תהפוך אותך או ליתר דיוק את הציצי שלך למוצץ.
    [

• ליבי, האם אנחנו מנהלות דיון לבד??
  • חחחח ג'ני אנחנו מנהלות אותו כאן ובפייס במקביל.
    [

• כן... ממש כל כלי התקשורת...

היא לא לוקחת מוצץ אצלי משום סוג...

אז ציצי IT IS
  • תראי אם כשאת מרימה אותה היא נרגעת. יכול להיות שהיא רוצה חיבוקי
    [

• אני אומר לך איך זה היה אצלי....

אני אחרי תקופה של שלושה שבועות בערך הבנתי כבר את המרווחים בין הנקה להנקה ולכן לרוב הייתי משערת מתי תמר רעבה. אצלי זה היה בין שעתיים לשעתיים וחצי ובקפיצות גדילה ממש כל היום..... אם אחרי שעה וחצי היא היתה מקטרת לא ישר הייתי נותנת אבל מעבר לשעתיים כבר נתתי...

לא הייתי ממש מנסה אותה לראות אם היא תבכה.

למרות שאצלי זה היה קצת יותר מורכב כי ברגע שהנקתי אותה לא בזמן היא היתה פשוט מוציאה הכל בזרנוקים- להזכירך תינוקת מאודדדד פלטנית....

בכלל אומרים שהבכי זה בעצם הסימן הסופי שהם נותנים לזה שהם רעבים ולא צריך לחכות לו.
    בסוף תהיה לכן ממש בקרוב שפה מזותפת ואת תביני בכל רגע נתון מהאמילי דורשת..

• מיטלי- לא קריטי לי שהיא לא לוקחת מוצץ...
  • אין בעיה שהיא לא לוקחת מוצץ רק שימי לב שהציצי שלך לא הוך להיות הדרך שלה להרגע, כי עכשיו זה סבבה אבל עוד מעט זה יהיה ממש קשה כשלא תהיי כל הזמן זמינה לה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה