איזו פרמיטיביות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום חמי היה אצלינו ושאל איך היה אתמול אצל הרופא, אמרתי שהבדיקה תקינה והוא שאל מה יש בן או בת אז אמרתי לו שזו כנראה בת אז הוא ממששש התאכזב, התחיל לנחם אותי שלא נורא ויהיה בסדר וכאלה אמרתי לו שהכל בסדר מבחינתי רק שהילדה תצא בריאה ושלמה והוא אמר שחמותי ציפתה לבן ונראה מה היא תגיד, כאילו מה איכפת לי מה היא תגיד?! מאוד נעלבתי ilypie.com]
19 תגובות
עמוד 1
  • באמת פרימיטיבי ויותר מזה ממש מעצבן

• שונאת פרימיטיביים שובניסטיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• היית צריכה לענות לו שזה בדיוק מה תכננתם..עוד בת..ואתם רוצים עוד 2 בנות לקראת סגירת הבסטה.
    זה היה משתיק אותו.

דברו איתי בפייסבוק

• פפפפפחחחח מזתומרת מה שהחמה תגיד? ואם היא תגיד לא מקובל עלי ? אז כאילו מה???? מה?מה ?מה?מה?מה??!@?!#~!#?$?@#5#@?^%42^%?4
  • מסכימה עם אלה
  • חמותי כזאת
    55555
  • ממש מעצבנים!!!!
  • בעעעעעעעעעע על חמך וגם על חמתך!!!
  • עצוב שזה עוד קיים וממשיך. כאילו נשארנו בימי הביניים.

בנות זה כיף!
  • אווווווווווווווווווווווווף מעצבנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • מה זה משנה?!?! העיקר שיהיהו בריאים!!!!
    [

• יאאאאאאאאאאאא איזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
    העיקר שיהיה לך המשך הריון קל ותקין, ותצאו עם ילדה מקסימה ובריאה....

• קרן- וואוו אני זוכרת אותך.

איזה כייף עוד בת!

אנחנו 5 בנות בבית- וזה הכי הכי הכי כייף בעולם.

שימי את חמותך וחמך במקפיא- חצופים.
    בשמת
  • ואי לי קרה אותו סיפור רק עם החבר של בעלי.. היינו אחר סקירה מאוחרת פרטית באשדוד ושחזרנו הוא פגש אותנו ושאל מה המין אז עניתי "בת" הבן אדם אשקרה התחיל לרחם על בעלי הוא אומר לו " ואי אני מרחם עליך מה לא יכולת להיתעמץ עוד שיצא בן? טוב לא נורא אולי פעם הבא יהיה בן,אין כבר מה לעשות" באותו הרגע רציתי לרצוח את החבר הזה..הוא לא מודע לכול הקושי וכול הטיפולים שעברתי בשביל להביא את הנסיכה שלי לעולם ז מי הוא שידבר ככה בכלל? איןןןןןןןןןןןןןןן עללללללללללל בנותתתתתתתתתת....בנותתת שולטותתתת...ואני רוצה עוד בת ועם אפשר שתיים ושכול העולם יקפוץ לי..אנשים חסרי טקט לגמריי
    [url=http://www.familylobby.com]

[url=http://en.picjoke.net]

• תודה על התגובות בנות!!!
    סיפרתי לבעלי על מה שקרה והוא ממש כעס,
    הוא אמר שהייתי צריכה לענות
    אבל אני פשוט לא כזו, מקשיבה, מבליגה ואוכלת את עצמי...
    ביקשתי ממנו גם שלא יגיד כלום לאבא שלו,
    בסוף הם יפנימו שעומדת להיוולד להם נכדה ולא תהיה ברית
    וסתם להתעמת איתם לא בא לי.

ואם כבר הזכרתן את העניין שיש כאלה שקשה להם להביא ילדים לעולם
    אז בדיוק היום דיברתי עם חברה שלי שמנסה להיכנס להריון כבר הרבה זמן
    ולא מצליחה וסיפרתי לה שאני בהריון, היא באמת שמחה בשבילי אבל היה לי קשה לספר לה... משום מה היתה לי תחושת בושה/ התגוננות.

ובושמת- 5 בנות??? וואו... איזה כייף לאמא שלך שיש לה 5 חברות!!!
    אני כל הזמן מדמיינת את עצמי עם ארבעתן בעוד 15 שנים, מטיילות
    ביחד, יושבות בבית קפה, קונות בגדים חחח

ilypie.com]
  • אני רוצה בת!
    55555
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה