סוף סוף! וגם שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סוף סוף מצאתי את הקרטון עם הבגדי חורף שהיו לי משחר! השתגעתי איפה שמתי אותם! וסוף סוף מצאתי. ים של בגדים מהממים
20 תגובות
עמוד 1
  • גם אני בהתלבטות הזאת! לא יודעת אם להיפתר כבר מהקיץ...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• לא! זו עונה כזו שהכל בלאגן, אבל עוד מעט זה יעבור..
    שילה והודיה ביומיים האחרונים הלכו עם קצר לגן, עוד יומיים ילכו עם ארוך,
    כך שאני לא רוצה עוד לסגור הכל בשקיות!
    אין מה לעשות!

ואיזה כיף זה למצוא משהו כזה!!
  • פיתוש יש אצלכם אפשרות ללכת עם קצר? ועוד על הבוקר?
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• היום בדיוק הורדתי את החורף
    והעלתי את הקיץ כבר קרררר לקצר
    בימים האלה אני שמה לה מעבר
  • אצלי הילדים כבר עם ארוך אין מצב שאני אלביש להם קצר עכשיו
    חם ופתאום יש רוח קרה מעדיפה שהם יהיו עם בגדים ארוכים

אני חייבת לארגן ארונות להרים את הקיץ למעלה ובגדים שדור כבר לא לובש לארוז ולזרוק מה שכבר אי אפשר להשתמש

זה נעשה כבר שבוע הבא

• נפטרתי מכל הקיץ..בדיוק היום עשיתי את ההעברה של חורף קיץ
    תרמתי את כל הקיץ שקטן לה ומה שממש במצב חדש שמרתי בבוידעם לילד הבא (חחח כן בטח...)
    אני מלבישה לה כבר פוטר בבוקר...קר אצלינו..מעבר טוב בדיוק לשבוע
  • חלק מהבגדים הקצרים כבר ארזתי (אין מקום בארון לבגדי חורף

• גם אצלי לבשו עדיין קצר (רום עם מכנס ארוך) ביומיים האחרונים. בבוקר כמובן עם עליון עד שמתחמם קצת

בנות, בשעת חצר היה חם! אני נמצאת איתם... אני יודעת

• ממש עשיתן לי חשק לפנות את הקיץ

• חחח גם אני שברתי את הראש איפה שמתי את הפוטרים... והיום מצאתי אותם
  • זהו החלטתי שאני מחר אורזת את הקיץ. פיג'מות ומכנסיים קצרים גם ככה בטוח כבר לא אלביש... אני אניח את החולצות למעלה ואשאיר את הקרטון פתוח עוד כמה ימים בשביל ההרגשה הטובה
  • בגדים ממש קיציים -כמו שמלות,חצאיות בגדי ים וכל הסנדלים וכפכפים ארזתי עוד לפני חודש
  • אצלי זו רק החלפת מדפים, את של מעין כבר החלתי ואת של יובל אחליף בימים הקרובים.
  • אצלי גם רק החלפת מדפים
  • יש לי חדר ארונות ובו ארון לבגדי קיץ וארון לבגדי חורף, כך שאני אף פעם לא אורזת ולא מעלה בגדים.
    בארון של מאור זה רק החלפת מדפים ואת זה כבר עשיתי לפני יומיים

• גילוי אוצרות

לשאלתך...אני אתמול גמרתי עם הבלאגן של דן ..ארזתי/זרקתי/שמתי להעברה כל הקיץ ! אני אשאר למקרה חירום עם כמה חולצות קצרות שנתקעו לי בכביסה

את הארון שלי- גם סידרתי !

של בעלי לא ועל של שיראל ובן...דחיתי לשישי-שבת..בא לי לבכות
  • טוב התחלתי... את הארון של טלטל סידרתי. כמה בגדים יש לו
  • גם אצלי יש באלאגן
  • אני היום סידרתי את הארונות של הילדים!!!!!!!!!
    איזה כיף זה!!!!!!!!!!!!
    היה לי ממש תוהו ווהו שם!!!!!!!!
    השארתי כמה חולצות קצרות , לכל מקרה,
    עשיתי מדף עם בגדי מעבר - הילדים שלי כבר שבועיים עם מעבר....
    ומדף של בגדי חורף חורף!!!!!!!!
    אני אוהבת חורף!!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה