היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחותי בהריון לאחר 3 שנים קשות של הפריות . היא ובעלה הגיעו אליי עם מחשב נייד , ואמרו לי שהם רוצים להראות לי מצגת שאחותי הכינה לו (הייתה לו יום הולדת) והראו לי את העוברית החמודה יו כמה בכיתי (הם כבר בחודש 3 ) אני בהלם עדיין לא מעכלת. שמחה עילאית. כמה בכיתי להם שם...חח
11 תגובות
עמוד 1
איזה יופי להם
אושר גדול
איזה יופי
הרבה אושר!! מזל טוב!!
מזל טוב ושיהיה בהצלחה,בקרוב אצל כולנו,אמן
את בכית?? אני דומעת רק מלקרוא ובלי להכיר אותך או את אחותך איזה יופי כן ירבו הפתעות כאלו
את גם עם דמעות... איזה אושר... ב"ה...
בבקשה זה דוגמא מיני רבות שבסוף מצליחים עם הרבה נחישות וכוחות ואמונה ... בהצלחה ובקרוב לכולנו...
תודה לכולן ובהצלחה גם לכן. אני שבוע הבא אדע תשובה (עברתי הזרעה ראשונה). תחזיקו לי אצבעות:-). הייתה לי ולאחותי הפלה ביחד . הלוואי שגם אבשר בקרוב על הריון , ולהורים שלי יהיה סוף סוף נחת משתי בנותיהן ,בתחום הזה כמובן.