מה עושים עם הבחילות האלו? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואוו , בנות כולה שבוע חמישי והבחילות גומרות עלי!!!!
    התחלתי עבודה חדשה ואני חייבת להיות בפול פאוור ואני פשוט גמורה, מתעוררת 5 פעמים בלילה וכל היום סובלת מבחילות. חוץ מזה, אין כאבים מיוחדים, קצת עייפות , גודש בחזה ובטן שממש מתחילה לצאת (גם אצלכן יצאה בטן כל כך מוקדם, זה ממש הזוי! עוד מעט אני כבר לא אוכל להסתיר. מה זה הדבר הזה?!)
    בקיצור, אני בלחץ שאם בשבוע חמישי הבחילות גומרות אותי מה יהיה בשבועות הקרובים?!
    המלצות למישהי?????

רעות
10 תגובות
עמוד 1
  • אוי מאמי אני הכי מבינה אותך...
    זה לא עובר!!!
    אני סובלת עד היום... כולי תקווה שעוד 3 שבועות (שבוע 14) בע״ה הכל יעבור...
    תשתדלי לשתות רק מים ותה ולאכול הרבה צנימים... תאכלי בננות ותפוחי עץ ירוקים חמוצים זה מרגיע...
  • אצלי הבחילות עברו אחרי 3 שבועות ומאז יש רק רעב.
    אני מקווה מאוד שזה יהיה ככה גם אצלך!!!
    אני מצצתי סוכריות מנטה ואכלתי שטוחים (בייגלה), זה ממש עזר.

לגבי הבטן, אני מרגישה שהיא קצת יצאה. עדיין לא התחילו להעיר לי ואני מקווה שלא יעירו עד שאני אחליט לספר.

• יצאה לכן הבטן כבר ממש ? יש לי בטן קטנה אבל ממש פיצקית והכל עולה עליי כרגיל
    אולי אתן מדמיינות חמודות שלי ?
  • הי יקירה,
    לגבי הבחילות אין מה לעשות, בת דודה שלי אמרה לי שכל בוקר לפני שקמה מהמיטה היתה אוכלת כמה קרקרים או חתיכת תפוח חמוץ, וזה היה עוזר לה.

טרם ניסיתי כי הבחילות לא נוראיות (חמסה חמסה) אבל אולי כדאי לך?

לגבי הבטן- עדיין לא החלטתי אם זה קשור להיריון או לחגיגה שהיתה לי בחודשיים האחרונים, אולי קצת משניהם. לעומת זאת, בעלולי היקר בטוח שזה קשור לאכילה שלי...

כשאמרתי לו שצריך להיבדק אם הבטא עולה, הוא נקרע מצחוק כמה דקות, ואז הוא אומר לי: "אצלך, ברוך השם, לא צריך לבדוק אם הבטן עולה..."

בדרן ממש!!!
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  • בנות, אני הולכת לנסות את כל מה שאמרתן, שטוחים, תפוחים, צנימים ....
    נקווה שיעזור:)
    תגידו מתי אתן מספרות? להורים סיפרתן? לחברות טובות?
    סיפרתן לפני הבדיקת דופק או אחרי? אני מתה לספר ולא יודעת מה לעשות....

רעות
  • אני סיפרתי איך שגיליתי, גם בהריון הראשון וגם בנוכחי.
    חוצמזה, הייתי מסתירה את זה מהבוס שלי עדיין אבל הבטן שלי נראית כמו חודש רביעי משום מה.... יצאה כ"כ מהר.
    בהריון הראשון מאוד סבלתי מבחילות, עצה ראשונה שלי היא להגיע לרמה של רעב... זאת אומרת לא להיות רבעה לדאוג לנשנש כל שעה משהו קטן.
    לי עזרו ירקות.. הייתי אוכלת מלפפון חתוך, גזר, תפוח חתוך, אגוזים, שקדים...
    גם מרק עוף זה משהו שפותח תאבון ועוזר....
    אבל כשיש לך בחילה תנסי סוכריה בטעם לימון.... זה עוזר
    בהצלחה, ושיעבור מהר...

• פלח לימון יכול לעזור בהחלט.
    שיהיה המשך הריון קליל ומהנה

• אני כבר סיפרתי אחרי בדיקת הדופק,
    לא יצאתי בהצהרות מי ששאל נעניתי בחיוב...
    חוצמזה אני היום כבר בשבוע 11 אז זה לא כל כך מוסתר בטח ובטח שאני כבר בשלישי אז מיותר...
  • מאמוש... בדיוק בשבוע הזה התחילו לי הבחילות
    ראיתי כוכבים כל יום כול היום וכול הלילה..)
    אצלי זה נמשך עד שבוע 14 בערך...
    מקווה שלך זה יעבור מהר...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה