הפרשות חומות בשבוע 21 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

אני בשבוע 21, מזה ארבעה ימים מופיעים אצלי הפרשות חומות, תחילה בכמות יחסית גדולה ומאז הפרשות קלות בכמות קטנה ומזערית. אדגיש כי ההפרשות הן מזה ארבעה ימים ומופיעות פעמיים-שלוש ביום. ביקרתי במוקד לילה ובבדיקת האולטרסוואנד נמצא כי השליה במקום וצוואר הרחם סגור ולדברי הרופא "הכל בסדר", רופא הנשים שלי אמר אף הוא ש"הכל בסדר" גם מבלי לבדוק אותי. אני מעט חוששת כי ההפרשות, אמנם קטנות, אך לא פוסקות. הבנתי שזהו דימום שהתייבש, האמנם? האם יש צורך בבדיקות נוספות. אשמח לתגובתך.

תודה רבה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מנם אינני רואה את ההפרשה דרך הפורום, אך אכן סביר להניח כי מדובר בדימום ישן. צריך לוודא באולטרהסאונד, כי אלא רואים סימנים של שטף דם או הפרדות שלייה וכי השלייה איננה שליית פתח או שלייה נמוכה הקרובה לצוואר הרחם. במידה ויש קשר בין הדמום לקיום יחסי מין אז מומלצת גם בדיקה של קולפוסקופיה להסתכלות על צוואר הרחם במיקרוסקופ
    במידה והבדיקות הן תקינות, אז אכן אין יותר מידיי מה לעשות, למעט להיות במעקב רפואי.
    במידה ויש לך סוג דם שלילי, אז חשוב גם לקבל זריקת antiD - שאלי את הרופא שלך לגבי זה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה