סיוון, נטלי וכל הוותיקות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו נכון שלפני שהיה את הקטע שחשבנו שיעל זאת "נועה"
    היתה כאן משהי עם כינוי Ss....ועוד משהו כבר לא זוכרת, שהיתה לה מחלת אפילפסיה שלא נדעעע

מה קרה איתה בזמנו?...

13 תגובות
עמוד 1
  • את שואלת לאן היא נעלמה עו את שואלת מה היה הסיפור?

• סיון איך באילת?????.....

• כיף ומעייףףףףףףףףף

• גם וגם סיוונוש.... ולא ידעתי שאת באילת עכשיו, סחטיין
  • הסיפור- ארוך...
    מה היה מאז? אני זוכרת שהיא חזרה בכינוי אחר- אמא במשרה מלאה ופעם פרסמה קישור לסיפור לידה אז הבנו שזו אותה אחת והיא נעלמה שוב.
    אולי עדיין פה- תחת ניק אחר.

• חחחחחחחח סיון בטח שמעייף! אבל העיקר שכייףףףףףף

• הסיפור היה שהיו חשדות לחוסר אמיתות בדבריה וסיפוריה בגלל סתירות כאלה ואחרות. היא נשאלה לגביהם ולרוב נתנה הסברים (מוסכמים או לא מוסכמים זה כבר עניין אחר)
    היא לא פה יותר כי כרגע היא החליטה שאין לה רצון להמשיך להיות פעילה פה.
    הובהר לה שלמרות הכל מקומה כמו כל אחת אחרת להיות מעורבת לשאול שאלות ולתת טיפים לנשים אחרות. היא לקחה את החלטותיה וכל שנשאר זה לכבד אותה ולתת לה את הזמן שלה.

וכן אנחנו באילת וכרגע נחים אחרי יום ארוך ומעייף מאוד. אין ספק שנופש עם 2 בנות זה כיף אבל ממש לא חופש חחחחחח.

• אני רוצה את הסיפורררררררררררר

מה היא הייתה ממשש פעילה וכולנו הגבנו לה ועודדנו אותה על מה שהיא עוברת עם המחלה והפחדים שהיו לה...

וכל סיפורי הXXX עם בעלה... זוכרות נכון??
  • חחחחח יקירתי הסיפור המלא הוא ממש ארוך ומעייף
    מבטיחה לספר לך כשאחזור

• ידעתי שלא תאכזבי[
  • בתכלס בשורה התחתונה זה לא קשור
    אבל אין ספק שכל סיפור נועה גרם לנו להיות חשדניות הרבה יותר
    וללמוד להיזהר לא לסמוך על כל אחת
    במיוחד כשמתבררים שקרים

אני חושבת שרבות מאיתנו גלויות פה אמיתיות וכנות ובשביל רובנו הפורום הוא בית חם ומשפחה אמיתית - ולא נראה לי הוגן שמישהי תזלזל בזה

ולכן גם אם זה במחיר של פחות משתתפת אני ומשערת שרובנו מעדיפות להרגיש פה בטוחות במאה אחוז

וממי מה להרחיב? חכי תני לי פסק זמן חחחחח

• חחחחחח לא אמרתי שתרחיבי עכשיו באילת
  • וואי וואי וואי נראה לי היתי יותר מדיי זמן בחופשת לידה..
    פיספסתי את כל האקשן....
    סיווני עד מתי את באילת?
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה